Petice proti uvažované těžbě štěrkopísku ve Staré Boleslavi

Quoted post

hostik

#20 Re: Cela petice je ukazkou naprosteho ignoranstvi

2011-07-19 15:04

#1: -

Projektovani a schvalovani tezby je pomerne dlouhodoby proces, do ktereho je zapojeno spoustu organizaci. Peticnici meli tedy cas se o vec davno starat. Jaky je konkretne verejny zajem v oblasti U Jatek, kdo je verejnost? Vase argumentace o zvysujicim se provozu kamionu svedci mimojine o tom, ze jen malo odpurcu tezby v posledni dobe skutecne navstivilo. Dalsi nepodstatna otazka zni, kdo vykompenzuje firme Tapas naklady spojene s pripravou nove tezby? Vy? Ja tedy ne.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#21 Re: Re: Cela petice je ukazkou naprosteho ignoranstvi

2011-07-19 16:18:31

#20: hostik - Re: Cela petice je ukazkou naprosteho ignoranstvi

Ukázkou naprostého ignoranství jste akorát tak vy. Nechápu jak se můžete zabývat kompenzací Tapasu - že by vás platili?. Pokuste si uvědomit, že těžba ještě není zatím pravomocně povolena. Jestli jsou v Tapasu takoví hlupáci, že budou chtít kompenzace za přípravy k těžbě na které nemají zatím ani povolení, tak to jsem sám zvědav. Je nutné připomenout, že celá akce s těžbou je dlouho a v tichosti připravovaná vedením města. Bohužel pro ně, petičníci na to přišli a začali konat. Doufám, že se do budoucna podaří označit ty městské papaláše, kteří v tom mají prsty.  Veřejný zájem rozhodně není hluk, prach, navýšení těžké dopravy, zničení silnic, zhoršení životního prostředí, úbytek vody, vytěžení písku a následné zavežení odpadem - mohdy i nebezpečným. Malý okruh lidí si akorát vydělá těžké peníze a půlce Boleslavi to bude akorát otravovat život. To je podle vás veřejný zájem?


Nepřihlášený uživatel

#22 Re: Re: Cela petice je ukazkou naprosteho ignoranstvi

2011-07-19 18:45:08

#20: hostik - Re: Cela petice je ukazkou naprosteho ignoranstvi 

 Mám na diskutujícího jednu otázku - jak a kdy jste se Vy dozvěděl o uvažované těžbě, když o ní celé město do zveřejnění petice nevědělo? Není náhodou povinností představitelů města, kteří byli zvoleni občany tohoto města, je o tak vážné věci včas a dopředu informovat, aby i občané měli možnost se k tomu vyjádřit?