Textilní továrny ve Frýdku-Místku za kulturní památku

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#82 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-03-04 12:56

#81: mr - Re: Re: Re: Re:

Zásada chování na internetu číslo jedna: na anonymní trolling se nereaguje.

Lukáš Foldyna

Odpovědi

mr nobody

#83 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-03-04 14:11:13

#82: - Re: Re: Re: Re: Re:

ZÁSADA CHOVÁNI NA INTERNETU, ještě že vy to ctíte, HAHA, vy jste také NEPŘIHLÁŠENÝ uživatel, takže jste TROLL PRVÉ KATEGORIE, který tady píše ty žvásty politické a obrozenecké ze všech stran.

PANE LUKÁŠI FOLDYNO, alias nepřihlášený. Netorpédujte názory občanů. Přijměte i jiný názor. A pokud jste signatářem petice, tak tady lidi nezatěžujte Vašimi anonymními příspěvky, a raději napište reakci na mé dotazy A) + B). Jelikož oficiální tvůrce petice se k tomu nemá. A nejde jen o to odpovědět mi anonymovi, ale i těm neanonymům, kteří se tady podepsali za něco, za co ani neví. A VÁM TO NÁRAMNĚ VYHOVUJE. Demagogie v přímém přenosu.

mr nobody

#84 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-03-04 14:15:00

#82: - Re: Re: Re: Re: Re:

ALE ANGLICKY, NĚMECKY A HOLANDSKY TEDY NA VÝBORNOU. TY PŘEKLÁDAČE GOOGLE DĚLAJÍ DIVY.STYLOVÁ BY BYLA JEŠTĚ POLSKÁ A SLOVENSKÁ ARCHITEKTONICKÁ OBEC KDYBY SE ZAPOJILA DO DISKUSE. A CHYBÍ MI TADY JEŠTĚ PÁR KOREJCŮ CO BY ZAPLAKALI NAD NAŠÍM (JEJICH) MĚSTEM.

PANE TROLE FOLDYNO, BARANKU, JURÁSKU A BŮHVÍ CO JEŠTĚ. TIPUJU, ŽE JSTE ČLEN ZASTUPITELSTVA FRÝDKU-MÍSTKU. ŽE BY KRK, ODS? TO JE TEDA ŠAŠKÁRNA.