Petice za odvolání Stanislava Křečka z postu zástupce ombudsmana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#15

2014-02-21 13:31

Řešíme cizí problémy, protože vlastní problémy nejsme schopni vyřešit a jsme odborníky na štěstí celého světa,jako pro nájemníky nic neudělal, tak pro nikoho nic neudělá jenom si s toho dělá živnost.

Odpovědi

LiborV

#25 Re: Pomoc do dálky, pomáhá i tady:-)

2014-02-21 13:49:33

Je správné trvat si na svým postojích domí do lidí a potla i v zahraničí. Když hájím solidaritu a lidská práva v ČR, tak jak umím, tak je správné se vyjádřit i k dění na Ukrajině. Přidat se alespoň symbolickou podporou.

 

Komu je lhostejné střílení do lidí a potlačování demokratických práv v Evropě. tomu může být to samé jedno z anějaký čas i v ČR. Na světě i v naší zemi je mnoho problémů. Stejně jako všude jinde. Zájem o druhé, o demokracii a pomoc druhým lidem třeba právě na Ukrajině mění cosi i tady u nás. To dobro, ten čin, který vyšel z českého srdce, prozáří ovzduší i u nás. V okolí těch, kteří dávají jasně najevo, že svoboda a lidská důstojnost mají velkou cenu:-)


Nepřihlášený uživatel

#44 PvRe:

2014-02-21 14:26:16

#15: -

Souhlasím a plně podporuji i my jsme se na něj nájemníci obraceli neudělal pro nás nic, hlavně chtěl zaplatit přízpěvky do své organizace , kde si i s bratrem z neštěstí lidí udělali živnost.  PV