Ukrajinským občanům a vládě Ukrajiny

Quoted post

AOI

#6 Ukrajina

2014-01-23 10:11

Pan prezident Janukovič byl demokraticky zvolen většinou. Demonstrující Banderovci financovaní Západem a "demokratickými" poštívači ala Schwarzenberg, Štětina, McCain...plus autoři této petice...je navádějí k protidemokratickým krokům. Je to vidět na videích: zápalné láhve, dlažební kostky, železné tyče. Pořádkové síly mají velkou trpělivost, mnohý člen z jejich řad to odnesl zdravím. JE TO PROTIDEMOKRATICKÝ PUČ !
Autoři petice: Vy jste spokojeni s úrovní "demokracie" u nás? Proč se nesnažíte nejdříve si zamést doma?

Odpovědi

buk

#7 Re: Ukrajina

2014-01-23 10:54:27

#6: AOI - Ukrajina 

 .. a na jiných videech těžká technika, těžkooděnci bezhlavě mydlící do bezbranných lidí, zranění po gumových projektilech - to o trpělivosti pořádkových sil moc nesvědčí... 

.. a za vyšší úroveň demokracie u nás bych byl opravdu velice rád. Nicméně i tato "mizerná demokracie" mi je milejší, než jakákoli "skvělá"  forma diktátu ..      

Pavel Korec
Nepřihlášený uživatel

#9 Re: Ukrajina

2014-01-23 11:22:49

#6: AOI - Ukrajina

Píšete to špatně. Svoboda shromažďování je základní demokratické právo a vystoupení lidí je taky demokratické. Toto lidé  porušili přísahu, zpřísahali se národu aby se spojili s cizí mocností a dopustili se vlastizrady. Ty železné tyče, bagr, zápalné lahve nejprve přinesli mladíci najatí vládou, aby eskalovali násilí na jehož základě by bylo možno protesty diskreditovat a udusit. Ohně, které jsou teď vidět, slouží k obraně před postupem pořádkových sil. Jejich část, která provádí brutální útoky proti novinářům, odváží lidi z nemocnic kdoví kam a vraždí, jsou mezi nimi zřejmě příslušníci jednotek Alpha ruské FSB. Dnes nemá rozhodně vláda podporu těch, kteří je volili, jen malé části převážně z Doněcka a východu Ukrajiny.

 


Nepřihlášený uživatel

#11 Re: Ukrajina

2014-01-23 11:33:58

#6: AOI - Ukrajina

Pan kancléř Hitler byl také zvolen zcela demokraticky a většinou. Doporučuji si něco najít o tzv. tituškách, je toho hodně na youtobe a jinde.

Karolína

#33 Re: Ukrajina

2014-01-25 17:47:07

Na naší demokracii budeme muset samozřejmě ještě hodně pracovat, ale už ji, chvála Bohu, máme. Už záleží i na nás. Ještě si vzpomínám na pocity bezmoci za minulého režimu. Čím blíž k Rusku, tím mám o skutečnou demokracii větší obavy.#6: AOI - Ukrajina

 


Nepřihlášený uživatel

#78 Re: Ukrajina

2014-03-18 20:03:06

#6: AOI - Ukrajina

Pan prezident Janukovyč a jeho suita téměř rozkradli celou Ukrajinu. Ekonomicky ji potopili. Nedivte se, že svobodymilovní Ukrajinci se vzbouřili, to nejsou ruští mužici.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...