Ukrajinským občanům a vládě Ukrajiny

Quoted post

Pavel Korec
Nepřihlášený uživatel

#9 Re: Ukrajina

2014-01-23 11:22

#6: AOI - Ukrajina

Píšete to špatně. Svoboda shromažďování je základní demokratické právo a vystoupení lidí je taky demokratické. Toto lidé  porušili přísahu, zpřísahali se národu aby se spojili s cizí mocností a dopustili se vlastizrady. Ty železné tyče, bagr, zápalné lahve nejprve přinesli mladíci najatí vládou, aby eskalovali násilí na jehož základě by bylo možno protesty diskreditovat a udusit. Ohně, které jsou teď vidět, slouží k obraně před postupem pořádkových sil. Jejich část, která provádí brutální útoky proti novinářům, odváží lidi z nemocnic kdoví kam a vraždí, jsou mezi nimi zřejmě příslušníci jednotek Alpha ruské FSB. Dnes nemá rozhodně vláda podporu těch, kteří je volili, jen malé části převážně z Doněcka a východu Ukrajiny.

 

Odpovědi

AOI

#12 Re: Re: Ukrajina

2014-01-23 11:36:26

#9: Pavel Korec - Re: Ukrajina

Tak to máte zvláštním způsobem jiné oči. Přeji Ukrajině to nejlepší. Což rozhodně nejsou gangsteři v ulicích a cizí posluhovači, kdysi komunisté (Štětina), nyní zuřiví antikomunisté a McCainové (Bomb Írán (!)).

Rusko není ideální, ale díky za Putina. Jinak by svět s McCainem a jemu podobnými mohl být další hranicí světového požáru.

Odkud myslíte, že jdou k nám energie? Proč pořád proti Putinovi poštíváte?




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...