Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Quoted post

Jarka

#486 Re: Re:

2013-12-24 06:36

#8: Dedahad - Re:

No a co by bylo špatného na čipování lidí? Pokud jste čistý, tak vám to může být šuma fuk. Pokud jste grázl a bojíte se aby vás někde nevyčenichali, tak chápu, že jste proti. To je stejné jako s kamerami. Proč se tolik lidí brání kamerovým systímům? Jakápak občanská svoboda a upírání práv. Bohužel dnes mají darebáci volnost a demokracie pro většinu znamená jenom dělat bordel a na každýho si stěžovat a soudit se. Já můžu všechno, je demokracie. A psi? Každý majitel by měl být za svého psa zodpovědný. Bohužel, pokud nějakej čokl zabije či zmrzačí dítě, v podstatě se nic neděje. Nějak se to urovná. Je zde tolik čoklů, že je to nechutný. Abyste se bál vyjít ven. A jsme zase u lidí. Proč je nemaj s náhubkem a na vodítku? Někteří ano. A zkuste na to poukázat, tak budete vidět tu demokracii. A víte co nás stojí útulky? Ne že jsou pouze dobrovolný, placený ze sponzorů. Ono je to trochu jinak. Proč držet tolik útulků. Dřív když pes volně pobíhal po lese, přišel myslivec a prásk.A bylo vyřešeno. Dnes je každej ochranář, samé právo, ale kde jsou povinnosti?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#487 Re: Re: Re:

2013-12-24 10:50:11

#486: Jarka - Re: Re:

Já to říkám pořád, "už aby tu byl zase pořádek, všichni nosili uniformy, vše hlídaly uliční výbory a znovu se zavedly kádrové posudky, každý měl kameru v ložnici a šéfové se mohli kochat pohledem na milující se své podřízené a pak jim pěkně dát co proto. Ach ten krásný svět plný kontroly, plný totality, kde každý může být ze dne na den zlikvidován vševidoucím velkým bratrem, kde není ani svoboda, ani láska, jen poslušnost, vševidoucí oko, čipy a příkazy, zákazy a udavači. Jo jo, tohle všechno čipy vyřeší. Jak krásně bude na světě, jaký klid to bude žít a pod neustálou kontrolou být, a vědět, že ani na té toaletě člověk není sám :), ach ten báječný to svět pod kontrolou. Kdo by to nechtěl, že ?" :)

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/liberty-dignity-god-constitution-a...



Dedahad

#489 Re: Re: Re: Taky názor !!! ;-)

2013-12-24 13:39:33

#486 Re: Re: Re -

Pokračování po Vánocích .

2013-12-27 09:00

JARKA:"No a co by bylo špatného na čipování lidí?"

Zastupitelstvo města Ostravy na svém zasedání v roce 2014 rozhodlo o vydání OZV č.1X/2014 k trvalému označení všech žen žijících ve městě starších 3.měsíců a to prsními implantáty/pokud možno francouzské výroby Poly Implant Prothese a velikosti 3/ a to nejpozději do konce roku 2014 pod pokutou až 50 000 Kč ! Vyjímky se nepřipouštějí a to ani z důvodu pokročilého věku, ale ani ze zdravotních, morálních či etických důvodů.  Náklady celé operace odbornými lékaři - v tomto případě plastickými chirurgy budou hrazeny rodinami, ve kterých tyto ženy žijí ! O případném daru města ve výši 100 Kč se rozhodne až později a to z rozpočtové rezervy města, stejně tak jako o příspěvcích městského obvodu Poruba ale i o příspěvcích jiných městských obvodů / dnes už přece zase neplatí, že všichni občané mají nejen stejná práva, ale i stejné povinnosti, hmmm / !

Tato obecně závazná vyhláška nabývá účinnosti dnem 1. 1. 2015.

Ing. ..... ...... v. r.
primátor

Ing. ........ ........ v. r.
náměstek primátora

JARCE: Pokud jste čistá, tak vám to může být šuma fuk. Pokud jste "GRÁZLOVÁ" A BOJÍTE SE ABY VÁS NĚKDE NEVYČENICHALI, TAK CHÁPU, ŽE JSTE PROTI.

Nicméně, nikdo vám ve vlastním čipování nechce bránit ani nebrání, "špatné na tom je to, že nám čipování nařizují námi zvolení zastupitelé a to bez jakékoliv zodpovědnosti" ! Jen tak na okraj - čtyři hlavní představitelé francouzské firmy vyrábějící  n e j e n vadné prsní implantáty Poly Implant Prothese jsou už v "teplácích", u nás by právě začínalo opakované - doplňující vyšetřování neúspěšného prvního vyšetřování ........

http://zpravy.idnes.cz/nekvalitni-silikon-plnil-podle-medii-i-umele-muzske-hyzde-a-varlata-1pj-/zahranicni.aspx?c=A120105_120718_zahranicni_ipl

..... nevěřím, že to napsala NORMÁLNÍ žena /JARKA/: ....pokud nějakej čokl zabije či zmrzačí dítě, v podstatě se nic neděje. Nějak se to urovná. Je zde tolik čoklů, že je to nechutný. Abyste se bál vyjít ven.  ....TO NENÍ PRAVDA ! ! ! 

Podle způsobu vyjadřování lze odhadnout, kdo se podobným způsobem vyjadřuje o psech - a nejen těch ostravských !

ŽÁDNÝ PES ČIP NEPOTŘEBUJE , POKUD HO POTŘEBUJE MĚSTO : 1. MUSÍ CHOVATELE PŘESVĚDČIT 2. VEŠKERÉ NÁKLADY UHRADIT ! 3. VE VŠECH PŘÍPADECH MUSÍ JÍT O DOBROVOLNOST - NEJSME ANI V BĚLORUSKU A ANI V SEVERNÍ KOREI A TOTALITY JSME SI UŽILI VÍCE NEŽ DOST.

ŽÁDNÝ ČIP NEZABRÁNÍ POKOUSÁNÍ PSEM STEJNĚ JAKO ÚKLID EXKREMENTŮ, VŠICHNI ROZUMNÍ OBČANÉ TO VĚDÍ !

NAJDE SE NĚKDO, KDO OBČANY PŘESVĚDČÍ, ŽE VÝROBĚ A APLIKACI ČIPŮ PRO PEJSKY JE VĚNOVÁNA VĚTŠÍ POZORNOST NEŽ VÝROBĚ, PRODEJI A IMPLANTACI např. PRSNÍCH IMPLANTÁTŮ PRO ŽENY V CELÉ EVROPĚ ?

MF DNES

Francii děsí praskající silikony, vláda pošle tisíce žen na operaci
Ústavu se ozvala první Češka s vadnými prsními implantáty z Francie
Nechat, či vyjmout vadné implantáty. Evropa váhá s doporučením
Vyoperování vadného silikonu nejspíš zaplatí ženám pojišťovny
Pojišťovny musí zaplatit i implantáty pro krásnější prsa, tvrdí právník
Francouzi zatkli šéfa firmy, která vyráběla závad

Zakladatel francouzské firmy PIP Jean-Claude Mas byl odsouzen za výrobu vadných prsních implantátů. Soud ho poslal na čtyři roky do vězení. Vadné implantáty se prodávaly i v České republice....
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/nekvalitni-silikon-plnil-podle-medii-i-umele-muzske-hyzde-a-varlata-1pj-/zahranicni.aspx?c=A120105_120718_zahranicni_ipl
http://zpravy.idnes.cz/zakladatel-firmy-s-vadnymi-implantaty-byl-odsouzen-ke-ctyrem-rokum-vezeni-1u4-/zahranicni.aspx?c=A131210_103244_zahranicni_js

VRACÍME SE PŘED ROK 1990 ? PÁNI KONŠELÉ, OPRAVDU CHCETE JÍT CESTOU DETROITU ? ZATÍM TO TAK VYPADÁ !

PSI NA ÚZEMÍ  MĚSTA  OSTRAVY, O KTERÉ JE ŘÁDNĚ PEČOVÁNO, NEPOHYBUJÍ SE BEZ DOZORU, JSOU OZNAČENI  ZNÁMKOU A JEJICH CHOVATELÉ ZA NĚ ZAPLATILI POPLATEK ZE PSŮ SE  ZÁMĚRNĚ ZAMĚŇUJÍ SE PSY TOULAVÝMI, ZABĚHNUTÝMI A OPUŠTĚNÝMI - COŽ JE OVŠEM PODSTATNÝ ROZDÍL !!!