Společně za propuštění dívek z Pákistánu

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#101 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-11-29 14:39

#99: JJ - Re: Re: Re: Re:

Zdravím, patrně své postoje nechápeme. Má odpověď byla pro Vás z příspěvku 92 a 93 současně. Její větší část směřovala k tomu, kdo Pána Boha zcela popírá.  Ovšem pro mě a většinu aktivně z víry žijících a praktikujících  lidiček - křesťanů není Bůh  jen psychologický systém, jak píšete.  Pro nás je zcela konkrétní, jsoucí, existující, zcela živý ... trojjediný Bůh-Otec, Syn a Duch sv. .  Navíc mi velmi vadí, a to  zejména od  politiků,  pokud se lidi titulují jakými-koli nadávkami. Můj vlastní otec také v Pána Boha nevěří a proto není ani hloupý ani primitivní a nebudu mu proto jakkoli nadávat. Pokud se Vás má odpověď  nějak negativně dotýká, pak je to asi proto, že jsem trefila hřebíček na hlavičku, ale i tak díky za Váš názor a oceňuji v  dobrém a chválím  Vás za to -  máte mé uznání,  že jste se Pána Boha zastal. Ta slova, která jste k tomu použil  sice odmítám, ale  Vás mám za tu Jeho obhajobu ráda. Jste statečný. A toho, kdo v BOha nevěří je mi upřímně líto - soucitně, protože neví, oč přichází a jak je krásné se svěřit do Božího milosrdenství.  Díky.

Odpovědi

JJ

#102 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-11-29 14:53:00

#101: - Re: Re: Re: Re: Re:

Já ale nikde netvrdím, že bůh je psychologický systém? To je zase špatná dedukce. Z čeho tak soudíte? Bylo tím myšleno, že to může pro příbuzné být též velká psychologická podpora, když někdo vyjádří přání ať je bůh ochraňuje.

A ve svém příspěvku jste napsala toto : Moc si těchto starých lidí vážím, těch co pisatel shora  označil za primitivnějšího založení či myšlení.

Ale to právě ukazuje, že nebylo pochopeno, komu je příspěvek č. 93 určen. Já jsem za primitivnějšího založení a myšlení označil pouze toho člověka, co uráží věřící, tzn. jen toho člověka v příspěvku č. 92. Nikoliv staré lidi věřící v boha nebo nikoho jiného.

Je nelogické pokud tedy směřujete Vaši reakci současně na příspěvek 92 a 93. Protože, to co jsem napsal je kritika toho, co bylo napsáno v příspěvku 92. Je to naprosto proti tomu příspěvku.

A jen tak mimochodem, jsem věřící.


Nepřihlášený uživatel

#103 USA souhlasí s vydáním A. Siddikíové

2013-12-02 15:45:48

  

Jak jistě víte, únosci požadují propuštění odsouzené Aafii Siddikíové a USA s tím souhlasí.

 Je to zde:   http://www.youtube.com/watch?v=TkcAT4rPXSw

Ale toto video bylo zveřejněno 19.7. 2013,  takže mohou být znechuceni tím, že se nic neděje.