My Sobotku nedáme

Quoted post

Irena

#77 Re: Re: Re: Opačný názor

2013-11-01 14:17

#76: Bývalý volič ČSSD - Re: Re: Opačný názor

Co se chronologie týče, tu ukáze čas - mě osobně to příliš nezajímá. Chronologie tohoto případu je ta, že tam kuli pikle v čele s Haškem bůhví odkdy, že je H. lačný po křeslu, resp. panuje nejednota ve straně to...se podepsalo na volbách. Od srpna měl Hašek a spol. uznat výsledek sjezdu a zabrat za stranu a za voliče. Napravit co se dá. Rozkol, resp. rozpaky, přešlapování, prázdná hesla, abych si nezadal, šly až nejníž do základen a směrem k voličům. To..je pane důsledek proč 20%. Politikaření, porcování medvěda během voleb...kdo je na to zvědavý prosím Vás? Jestli považujete za nekorektní v přímém přenosu dorazit stranu shozením předsedy a lídra ,zatloukat jak parta školáků,tak já považuji za korektní vyslovit názor, že že s podobným lidským úkazem nevyjednává. Cítili se na to být v čele strany? Cítili se být politiky se zodpovědností k voličům? Ano, ano. Pak nemohou trpět absencí rozumu a zbytkovým charakterem. Jak se asi pracovalo Sobotkovi s nejužším týmem který šel proti němu? I ta nejblbější strana šla do voleb jednotně-my ne. A taky mají svoje problémy. Chybovat je lidské, ale se zrádci se nevyjednává, to dá rozum. Sobotka je natolik silný, osobnostně, že pracuje na 101% po takovém otřesu a neváhá svolat sjezd, kde by se jasně potrdilo nebo ne jeho vedení strany, tím pádem i síla k jednání a sestavení vlády. Připadá Vám tohle jeho gesto málo zodpovědné? Málo čitelné?

Odpovědi

Bývalý volič ČSSD

#80 Re: Re: Re: Re: Opačný názor

2013-11-01 22:59:15

#77: Irena - Re: Re: Re: Opačný názor

Pokud by chtěl být zodpovědný, mohl dát k dispozici svou funkci do 24 hodin před i po jakýchkoliv schůzkách a to jakýmkoliv způsobem -  i tím, že funkci složí na mimořádným sjezdu. Ostatně tak jak k tomu dochází všude ve světě, pokud se nevyhrají volby. Tím nehájím způsob komunikace o schůzce v Lánech - která byla velmi nevhodná.

Sobotkovi jde pouze o funkci předsedy strany. K čemu je tzv. koaliční potenciál se stranami, s nimiž nebude možné prosadit ty zásadní body programu ČSSD - revizi církevních restitucí, korporátní daně, progresivní daně atd.?. Z programu s 50 poslanci prosadí tak třetinu nepodstatné části programu. A proto by měl složit funkci.