My Sobotku nedáme

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno My Sobotku nedáme

Bývalý volič ČSSD

#76 Re: Re: Opačný názor

2013-10-31 21:25

#57: - Re: Opačný názor

Zdravím Vás, díky za reakci. Já souhlasím s tím, že Hašek se nezachoval korektně a rozhodně by měl minimálně z předsednictva odejít. A to za způsob, který zvolil po volbách. Pokud by během dne po vyhlášení voleb byl konzistentní - tj. vyzval k rezignaci celé vedení a Sobotku k vyvození zodpovědnosti a choval by se férově, tak by mu nešlo co vyčíst.

 

Osobně se s Vámi nestotožňuji, že  zkratkou řečeno, že Sobotka nabírá deh. Je třeba se držte chronologii - a  to sice vyhrané volby s 20% (ovšem s prohraným programem, neb ČSSD prosadí max třetinu nepodstatné části program, harakiri Haška, a pak až nádech Sobotky. Pokud se vrátíme ke krokům 1 a 2. 2 bylo reakcí na 1, Sobotka nabírá dech po kroku 2, a to důležité - propachtěné volby se neřeší. Dle mého Sobotka velmi šikovně politikaří a snaží se přesvědčit veřejnost tím, že prohral kvůli i) Haškovi, ii) Zemanovi, iii) novým subjektů, který na sebe natáhly všeobecnou nespokojenost.... A co jeho zodpovědnost? Myslíte si, že takto se má chovat premiér? Jeden se tak již choval a byl to pan Nečas....

 

Dle mého by mělo abdikovat celé vedení a co nejdříve zvolit neutrálního předsedu strany....

 

Zdravím

Irena

#77 Re: Re: Re: Opačný názor

2013-11-01 14:17

#76: Bývalý volič ČSSD - Re: Re: Opačný názor

Co se chronologie týče, tu ukáze čas - mě osobně to příliš nezajímá. Chronologie tohoto případu je ta, že tam kuli pikle v čele s Haškem bůhví odkdy, že je H. lačný po křeslu, resp. panuje nejednota ve straně to...se podepsalo na volbách. Od srpna měl Hašek a spol. uznat výsledek sjezdu a zabrat za stranu a za voliče. Napravit co se dá. Rozkol, resp. rozpaky, přešlapování, prázdná hesla, abych si nezadal, šly až nejníž do základen a směrem k voličům. To..je pane důsledek proč 20%. Politikaření, porcování medvěda během voleb...kdo je na to zvědavý prosím Vás? Jestli považujete za nekorektní v přímém přenosu dorazit stranu shozením předsedy a lídra ,zatloukat jak parta školáků,tak já považuji za korektní vyslovit názor, že že s podobným lidským úkazem nevyjednává. Cítili se na to být v čele strany? Cítili se být politiky se zodpovědností k voličům? Ano, ano. Pak nemohou trpět absencí rozumu a zbytkovým charakterem. Jak se asi pracovalo Sobotkovi s nejužším týmem který šel proti němu? I ta nejblbější strana šla do voleb jednotně-my ne. A taky mají svoje problémy. Chybovat je lidské, ale se zrádci se nevyjednává, to dá rozum. Sobotka je natolik silný, osobnostně, že pracuje na 101% po takovém otřesu a neváhá svolat sjezd, kde by se jasně potrdilo nebo ne jeho vedení strany, tím pádem i síla k jednání a sestavení vlády. Připadá Vám tohle jeho gesto málo zodpovědné? Málo čitelné?

Yasmine dirty belly
Nepřihlášený uživatel

#78 Nejsme Zemanovy ovce!

2013-11-01 18:23

Předseda Sobotka prokazuje v této vypjaté atmosféře a osudové chvíli mimořádnou odvahu a integritu. Odmítl odstoupit, protože chce a bude skládat účty ze svého působení nám členům na příštím sjezdu.
Podpisem této petice členek a členů ČSSD "My Musím to opakovat! Sobotku nedáme! - Nejsme Zemanovy ovce" Já osobne prokazuji svou odvahu a integritu i já, Vyjadřuji svou podporu předsedovi ČSSD Bohuslavu Sobotkovi a vyzývám 20 členů předsednictva strany, kteří ho vybídli k rezignaci, aby se sami okamžitě vzdali veškerých funkcí, které díky ČSSD získali.
Není co řešit! Yasmine Rowin


Nepřihlášený uživatel

#79

2013-11-01 19:57

Škromach, Hašek i Benešová jsou Jidáši již od Brněnského sjezdu teď se k nim přidali i ostatní všechny zrádce vyloučit ze strany jestli chtějí podporovat Zemanovce ať jdou za nimi, stejně by stranu nadále očerňovali a škodili by nám všem.
Za tak malí výsledek ve volbách může Hašek a ne Sobotka protože se snažil rozpoutat hádku u vnitř strany již před volbami a lidé nejsou slepí a hluší když se strana napadá, tak nevěděli koho volit a to nám moc uškodilo. Vyloučit všech 20 Jidášů.
Bývalý volič ČSSD

#80 Re: Re: Re: Re: Opačný názor

2013-11-01 22:59

#77: Irena - Re: Re: Re: Opačný názor

Pokud by chtěl být zodpovědný, mohl dát k dispozici svou funkci do 24 hodin před i po jakýchkoliv schůzkách a to jakýmkoliv způsobem -  i tím, že funkci složí na mimořádným sjezdu. Ostatně tak jak k tomu dochází všude ve světě, pokud se nevyhrají volby. Tím nehájím způsob komunikace o schůzce v Lánech - která byla velmi nevhodná.

Sobotkovi jde pouze o funkci předsedy strany. K čemu je tzv. koaliční potenciál se stranami, s nimiž nebude možné prosadit ty zásadní body programu ČSSD - revizi církevních restitucí, korporátní daně, progresivní daně atd.?. Z programu s 50 poslanci prosadí tak třetinu nepodstatné části programu. A proto by měl složit funkci.


Nepřihlášený uživatel

#81

2013-11-02 12:30

V zásadě se ztotožňuji s Michalem Krausem, který už v ČSSD také něco pamatuje.