Praha 1 trpí - petice proti uzavírání Smetanova nábřeží

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#146

2013-10-13 06:26

Tato petice je zcela nedůvěryhodná, existuje papírová i elektronická petice za uzavření SN a tu podepsalo několik tisíc lidí. Já sám jsem místní a starostu podporuju, uvítal bych uzavření jak Smetanova nábřeží tak Malé Strany pro tranzit.

Odpovědi

Starousedlík Starého Města Pražského

#147 Re:

2013-10-13 12:25:00

#146: -

Můžete nám pane chytrý prosím vysvětlit, v čem spočívá nedůvryhodnost této petice, která existuje rovněž v obou verzích a to jak v elektronické tak v papírové, která splňuje všechny náležitosti dle petičního zákona včetně petičního výboru, složeného z místních obyvatel s trvalým bydlištěm na Praze 1?A když už jsme u té důvěryhodnosti čehokoliv, proč se nám nepředstavíte? To se za své jméno stydíte? Nebo máte dobré důvody, proč se skrývat?

Myslíte si, že petice, kterou organizuje magistrátem placená nátlaková organizace Automat a profesionální PR agentura PROMOTÝM PRAHA s.r.o. je důvěryhodnější? Na čem své dojmy zakládáte? Můžete čestně prohlásit, že nejste placený z toho téměř jednoho milionu korun, kterým primátor Hudeček vaši nátlakovou akci dotuje?

Jinak nechápu, proč podporujete starostu, který s touto nátlakovou akcí ekoradikálů nemá nic společného a pouze musel ustroupit tlaku stranického nadřízeného? Možná si poslechněte rozhlasovou diskusi starosty a automatu a trochu se vám rozsvítí.

http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2985237


Nepřihlášený uživatel

#148 Re:

2013-10-13 18:13:16

#146: -

Na základě petice snad bude zavedeno místní referendum. To by bylo fér. A pak ať se pravda ukáže. Proč se automatí placení aktivisté referendu stále brání a válcují místní obyvatele svými fantasmagoriemi? Oni problém vyvolali, násilně vnikli do našeho místního klidného koloběhu života, tak ať se dozví názor místního obyvatelstva, když se stále naoko ohánějí vítání diskuse. Nikomu zdejší provoz nevadil natolik, jako hloupé a nesmyslné, navíc obrosky drahé umělé uzavírky bez ochrany místních obyvatel.

Roman Korda

#149 Re:

2013-10-13 19:42:21


Kdy tedy bude spolkem placených aktivistů po posledním včerejším automatím "zkušebním testu na lidech" - umělé uzávírky Smetanova nábřeží vyhlášen pět týdnů avizovaný termín veřejné debaty s místními obyvateli či místní referendum? Může mi tu někdo ze skupiny samozvaných okupantů nábřeží kolem magistrátem placených pánů Mesareho, Stejskala či schvalovacího podporovatele akce primátora Hudečka neanonymně odpovědět prosím? Rád bych znal vaše současné vyjádření k diskusi s místními obyvateli a místním referendu především od těchto tří pánů. Od pánů Mesare a Stejskala jsem se ani po několika urgencích v "nábřežních diskusních vláknech" odpovědi do této chvíle nedočkal. Hlavně nedělejte mrtvé brouky, že tyto diskuse nesledujete.