Praha 1 trpí - petice proti uzavírání Smetanova nábřeží

Starousedlík Starého Města Pražského

/ #147 Re:

2013-10-13 12:25

#146: -

Můžete nám pane chytrý prosím vysvětlit, v čem spočívá nedůvryhodnost této petice, která existuje rovněž v obou verzích a to jak v elektronické tak v papírové, která splňuje všechny náležitosti dle petičního zákona včetně petičního výboru, složeného z místních obyvatel s trvalým bydlištěm na Praze 1?A když už jsme u té důvěryhodnosti čehokoliv, proč se nám nepředstavíte? To se za své jméno stydíte? Nebo máte dobré důvody, proč se skrývat?

Myslíte si, že petice, kterou organizuje magistrátem placená nátlaková organizace Automat a profesionální PR agentura PROMOTÝM PRAHA s.r.o. je důvěryhodnější? Na čem své dojmy zakládáte? Můžete čestně prohlásit, že nejste placený z toho téměř jednoho milionu korun, kterým primátor Hudeček vaši nátlakovou akci dotuje?

Jinak nechápu, proč podporujete starostu, který s touto nátlakovou akcí ekoradikálů nemá nic společného a pouze musel ustroupit tlaku stranického nadřízeného? Možná si poslechněte rozhlasovou diskusi starosty a automatu a trochu se vám rozsvítí.

http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2985237