Praha 1 trpí - petice proti uzavírání Smetanova nábřeží

Quoted post

Olga Krahulcová

#30

2013-10-01 08:55

Je to smečka pokrytců. Zaštiťují se kvalitnějším životem ve měste a minimálně občanům Prahy 1 ho svým jednáním otravují. Neustále z jejich strany slyším o znečišťování ovzduší emisemi a oni nám s klidem přiotráví Malou Stranu. V každém prohlášení čteme cosi o vyvolání diskuze. Nevšimla jsem si, že by s námi kdokoliv diskutoval, pouze nám autoritativně vnucují svůj názor. V podstatě nikdy mi nikdo z nich na nic neodpověděl. Mimochodem - včera ráno jsem na MHMP směrovala dotaz na podrobnosti okolo konání diskuze 23.10. Odpoledne byl mail přeposlán Vítu M. a od té doby ticho po pěšině. Ani ve snu by mě nenapadlo, že se podobný nesmysl proti zdravému rozumu uskuteční. Teď už může projít třeba i uzavření jednoho pruhu magistrály pro cyklisty, jakkoliv se nám to může zdát absurdní. Je šílené, jak o tak závažných věcech můžou rozhodovat 2 ambiciózní 'děti' bez špetky soudnosti! Na tohle se prostě ozvat musíme, než se podobné diletantské akce rozšíří dál.

Odpovědi

Petra Čapková

#35 Re:

2013-10-01 11:27:50

#30: Olga Krahulcová -

Dobrý den, Olgo,

jednak vám tu ještě nikdo za tuto iniciativu nepoděkoval, určitě s tím máte hodně práce, tak vám za všechny rodiny s dětmi z okolí Újezda a Karmelitské děkuju a držím palce! Přece není možné, aby nám pár odredovaných aktivistů nasměrovalo do ulic tisíce aut zrovna o víkendech, na které se já i děti těšíme a ostatně vyrážíme na kolech - jenže ne do cesty tramvajím, ale po náplavkách a břehu Vltavy až do Modřan, problém je ale se s koly dostat přes ulici, abychom mohli vůbec vyrazit, protože ulice zacpal pokus extrémistického Automatu a politiků, kteří by před volbami klidně snědli i vlastní babičku, kdyby jim to přineslo hlasy.

Měla bych prosbu, dejte petici na papír a rozneste jí do krámků a hpsod u nás na Malé Straně, spousta lidí na internetu není a o vaší petici se nedozvědí a kdyby jí mohli podepsat na místě, určitě seberet spoustu podpisů od místních lidí, které tahle věc neskutečně štve.

Tak se mějte, Petra


Nepřihlášený uživatel

#138 Re:

2013-10-10 08:55:51

#30: Olga Krahulcová -

ten jeden pruh pro cyklisty na magistrále by nebyl špatný, ale to by se jistě nebílo "ambiciozním ženám ve zralém věku"