„Nechceme výstavbu polyfunkčních domů - Centrum Lužiny Praha13“

Quoted post

Tereza

#56 Re: Re:

2013-09-24 20:51

#54: Jan Roztropovič Hulán - Re:

S blbcem se nemá cenu dohadovat, natož v jeho přítomnosti používat logické argumenty ;)

Odpovědi

Hajky

#57 Re: Re: Re:

2013-09-24 21:03:24

#56: Tereza - Re: Re:

Pravda je někde uprostřed. Hluk při stavbě je zákonitý a není to důvod k nepovolení stavby. Nesmí to pouze převýšit hygienické limity a práce má trvat od do , samozřejmě se zákonými vyjimkami. JZM rozhodně až na Velkou Ohradu zahuštěné není, zvlášt v relaci s centrem, Vinohradami nebo Žižkovem, metro má také dostatečnou kapacitu a nakonec je to i v územním plánu. Co se týče parkování, tak to situaci jen zlepší, musí totiž nahradit parkování pod domy a ještě k tomu postavit nové podle aktuálních norem (vyšších než v době před 25 lety), kde se počítá s tím, že všechny nemají šanci prodat majitelům bytů. Odstoupy jsou dodatečné.

Byt na metru asi prodá vždycky, cena je tak trochu neznámá, ale to snad není naše věc. Lokalita se má rozvíjet a je pravda, že nebýt jich, tak OC lužiny vypadá stále po šrámkovsku (původní arch. Šrámková a Lábus) s ostudou široko daleko.

Tím, že se s EIA stalo politiku, přetáhne to na radnici podobný živly jako tam jsou dnes, protože budou mít v ruce autoritu a nechají si zaplatit. Je mi smutno, když se do čela nespokojenců stále vnucuje jeden profláklý exekutor K., co vystudoval letecky v Plzni a předtím se socdemácky staral o majetek SSM tak, že vyrostla vila na Vidouli.

http://hn.ihned.cz/c1-18507260-problem-kandidatky-cssd-majetek-po-ssm

http://www.epravo.cz/top/clanky/trestni-kauza-fondu-deti-a-mladeze-zustane-mestskemu-soudu-46025.html?mail