„Nechceme výstavbu polyfunkčních domů - Centrum Lužiny Praha13“

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#14

2013-09-19 13:45

Mám pocit,že k tomu není co dodat,je to pěkný podraz,už nyní není kde zaparkovat a je rozbitý chodník u metra od nákladních aut,které jezdí na stavbu nákupního střediska,nejde ani projít okolo a to nemluvím o slibovaných potravinách po dobu stavby,mělo by být více zeleně a ne další baráky,bezdomovci na lavičkách a feťáci se u nás mají,lavičky pro normální lidi nejsou,jsou obsazené lidmi bez domova avšude okolo přetékají odpadkové koše a na zemi se válí nepořádek,je to krása bez hranic a nikomu to nevadí,tak postavíme další domy a budeme se mít krásně

Odpovědi

Harmonika

#17 Re: tak špatné to není

2013-09-19 14:35:20

#14: -

Nejrpve musuíš umět rozlišit OC Lužiny, kteří orpavují centrum a jim pozemky dlouhou dobu nepatří a kteří Billu slíbili. Nicméně stavební úřad těžko může vyžadovat byť i iexistenci nebo provoz nějakého obchodu.  U takové kompletní rekonstrukce by provoz obchodu jí časově pozdržel, ne-li neznemnožnil a asi na zavření prodělávají nejvíc oni.

Pak se koukni na vedlejší pozemky, kdy budou byty, ty už OC lužinám nepatří. a kteří využívají územního plánu a první 4 patra (celá) jsou parkovací. Bordel ve vnitroblocích to těžko vyřeší, ale aspon zde bude nějaká práce a služby (domy jsou polyfunkční, jen část jsou byty)