Proti plnému uznání islámu v ČR
Quoted post
Burny |
#24 Dovětek2013-07-29 09:05Jsou demokratická společenství(jako tady u nás v křesťanských zemích) a teokratická společenství.U teokratických seskupení národa rozhodují vůdci dle náboženských doktrín a tudíž vše je měřeno tímto teokratickým zákonem.Chci nyní zdůraznit že NELZE V DEMOKRACIII UPLATŇOVAT TEOKRATICKÉ NÁROKY jako jsou neustálé invektiva muslimů v demokratické společnosti nad jejich urážením se nad vším co je pobuřuje.Každé ustoupení pro dobro jejich víry zároveň potlačení našich svobod, je plíživé nastolování islámské teokracie v demokratických zemích.To nyní činíme v zájmu zachování ekonomické stability , ale směřuje to vše jenom do bodu kdy nám nezbude nic než vyhlásit civilizační demokraticko-teokratickou válku.Jinak nevyhnutně budeme zotročeni islámem a naši muži budou statí ženy znásilněny a děti nemilosrdně povražděny,domy vypáleny.Podotýkám že každý nesouhlas s muslimskými nároky-co je uráží,vyvolá muslimské nepokoje kde jsou podpalovány auta,hoří obchody a rabují.Takové uliční nepokoje jsou na denním pořádku již ve Francii,Německo již brzy bude následovat.Můžeme si být jisti že v dnešním času je situace mnohem dramatičtější než si v podstatě uvědomujeme.Každý politik co učiní ústupek v zájmu multikvazikultrizace činí bezpráví proti napříč spektru všemi ústavami demokracie a zaprodává svůj národ muslimům a invazivní islamizaci.Již si dokáži představit teror co nastane, stací u nás v českých zemích aby pod výstrahou smrti byli řekněme všichni občané jednoho města shromážděni na stadion,kde se bude konat několik poprav setnutí hlav mužům za nepodvolení islámu,dále žen za údajné cizoložství,dále setnutí rukou dětem za údajné krádeže a to by bylo aby se ze strachu ostatní nepodvolily a na závěr se zastřelí každý kdo bude přistižen že se neúčastnil této vražedné zastrašovací podívané.To se děje běžně u nich a nás to čeká.Půjdeme jako beránci bez vyjímky. Proto "čtěte mírumilovný korán" spasí vaše duše.... |
Odpovědi
IA |
#25 Re: Dovětek2013-08-02 11:11:12 |
Pablo Felda Opravil |
#41 Re: Dovětek2013-09-20 11:12:43Nemohu nesouhlasit,sám jsem toho odpůrce a snažil jsem se doteď trochu burcovat lidi, že jenom kecama se muslimové nedají zastavit v CZDL Brno,který samozřejmě řídí Praha se mnou nesouhlasili,prý je teď potřeba vést mediální válku a až tady budou mít to co mají v západní Evropě,pak teprve začnou tihle kavárenští intelektuálové bojovat,buhahahaha.Mám z toho pocit,že jsme v pěkné prdeli a Karla Švajcíka by jsme měli asi oběsit za vlastizradu,jsem trochu extremista,ale ne rasista či nacista,jenom nechci tyhle fanatiky v MOJI ZEMI,unesli naše holky Hanku a Tonču a to mě stačí,pro mě mi tímto vyhlásili válku.Pokud nezačneme pálit jejich mešity a nevyprovokujeme je k reakci,VYHRAJOU a my se z toho pos...rem |
zdena |
#87 dovětek2013-11-29 19:46:55Jasně a stručně napsáno, se znalostí podstaty. Lépe bych to nenapsala... |
Nepřihlášený uživatel |
#214 Re: Dovětek2014-08-24 21:06:35Nemají tu co dělat a všem co tu jsou jako prozatím spící buňky by se měl přikázat okamžitý odchod. Nechceme nosit jejich hadry. Nejsme zvědavý na jejich mírumilovnost, na jejich urážení nechceme je tady protože jim nevěříme. Viděla jsem nedávno muslimského představitele v Brně, s tím jeho zahaleným odpadkovým pytlem - co tu ještě oba straší? |
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za zachování centrálního financování tlumočníků českého znakového jazyka
2158 Vytvořeno: 2025-06-05
Petice proti jmenování Evy Decroix ministryní spravedlnosti
2893 Vytvořeno: 2025-06-08
Petice za Demisi vlády - stop bitcoinové mafii!
281 Vytvořeno: 2025-06-09
Petice proti výstavbě soustavy větrných elektráren na Žulovsku a Javornicku.
1940 Vytvořeno: 2025-05-15
Nesouhlas se současným vedením na Střední průmyslové škole chemické v Pardubicích, fungováním školy a komunikací vedení vůči zaměstnancům a studentům školy
156 Vytvořeno: 2025-06-16
Petice na to aby karel shodil ten otresny knir
131 Vytvořeno: 2025-06-12
Podpora změny pronajímatele a vedení Beach Arena Ústi nad Labem
118 Vytvořeno: 2025-06-12
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
131552 Vytvořeno: 2025-02-11
PETICE ZA FÉROVÉ VOLBY
2687 Vytvořeno: 2025-06-01
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2773 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice za zpřísnění podmínek pro podmíněné propuštění pachatelů zvlášť závažných trestných činů
653 Vytvořeno: 2025-05-04
Fenka Eny napadena sekerou - zastavme brutalitu!
1090 Vytvořeno: 2025-06-05
Petice proti VTE- Mšecké Žehrovice a okolí
55 Vytvořeno: 2025-06-10
Desítky miliard na smysluplné účely namísto škodlivé dálnice!
256 Vytvořeno: 2025-04-30
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
263 Vytvořeno: 2025-04-30
Chceme čistý a bezpečný Novas pro všechny!
42 Vytvořeno: 2025-06-15
Vraťte vlaky na Dobříš!
1016 Vytvořeno: 2025-02-26
PETICE ZA INSTALACI SVODIDEL PODÉL SILNICE Č. 261 U TĚCHLOVIC U DĚČÍNA
40 Vytvořeno: 2025-06-13
Petice za zachování třídnictví p.Mgr.Jany Chromé,Bc. ve třídě 3.A ve šk.roce 25/26
39 Vytvořeno: 2025-06-15
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
26471 Vytvořeno: 2021-12-22