Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Quoted post

Čípek

#331 K zamyšlení - citace pana P.

2013-07-14 19:14

Je mi velmi smutno z lidí, jejichž jediným životním cílem je řídit druhým život. Vídáme je kolem sebe každý den. Nejčastěji se v tomto smyslu musíme potýkat s výplody našich politiků, jejichž jedinou náplní bývá právě vršení nových a „lepších“ pravidel, do kterých se snaží ostatní natlačit.

Jak absurdní je tato situace v momentě, kdy jsou placeni z našich daní. Jak absurdní je jejich počínání při pochopení, že tak činí jen proto, aby autorizovali vlastní politické živobytí, či z vlastního pokřiveného pocitu, že musí „konat dobro“ i proti vůli ostatních, namísto toho, aby se starali o ekonomickou a sociální svobodu lidí, omezovali moc státu a jeho všeobjímající dirigismus, tj. aby svým nezasahováním podpořili přirozený sociální vývoj a ekonomickou prosperitu.

Odpovědi

R

#332 Re: K zamyšlení - citace pana P.

2013-07-14 20:40:27

Už mě to všechno sere

#335 Re: K zamyšlení - citace pana P.

2013-07-17 13:13:48

Přemýšlím , k čemu platíme daně, léky si platíme sami většinou, na úřadě nám zadarmo nic nevyřídí, platíme za popelnice, za dálnice, na důchod abychom si spořili sami, ještě zbývá , aby každý vyfasoval jednu lampu veřejného osvětlení a z ní platil poplatek, ze všeho mi vychází, že z daní platíme jen platy úředníků.