Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3998 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňští studenti?

2013-07-11 12:35

#3995: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňští studenti?

Ano, pan Zimola měl okamžitě předat školství studentovi 3.ročníku gymnaziálního ústavu v Třeboni, říkejme mu třeba Hořejší. Člověče, používejte trošku hlavu, než začnete používat klávesnici.

Dneska se zeptám řidiče MHD, zda náhodou není člen nebo volič ODS, a jestli je, budu protestovat. ŘIdič MHD a člen zlodějské bandy ODS? To je nepřípustné. Vždyť denně vozí a ručí za životy stovek lidí.  Vozí naše děti, a co by tomu naše děti řekly, že je vozí zloděj z ODS, víte, jak by to narušilo jejich další vývoj ?

Tak takto to teď u nás bude fungovat? To se může potkat na pískovišti a plácat tam bábovky a hádat se, kdo udělal větší a hezčí nebo čí tatínek je vyšší a má větší sílu.

LIdi, vzpamatujte se, copak vám nedochází, že, co člověk, to různý názor ? Budeme se kvůli politickým názorům snad prát?

Někomu je sympatičtější levice, jinému pravice, někdo se  za své hříchy pomodlí, někdo k volbám nechodí, tak podle čeho vybereme toho nejopravdovějšího Čecha ? :-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4003 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňští studenti?

2013-07-11 12:55:59

#3998: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňští studenti?  

 Bohužel je to tak, že vzdělanější lidé a slušná střední vrstva jsou namnoze v naší zemi zajatci vidláků vzdychajících po socialismu...

Věříte, že nefandím žádné parlamentní straně? Podle mne jsou prolezlé lumpy, kteří lžou, korumpují, kradou,... a to bez rozdílu politické příslušnosti. Jsou na pravici, jako na levici.

Zatímco já věřím, že spása je v očištění politiky a státní správy od takovýchto lidí, ve vymahatelnosti práva, ...  mnozí zdejší křiklouni sní o návratu socialismu a jiná část bláhově věří, že levice nekrade ( nebo jim stačí, že možná krade, ale doufají, že míň:-) a případy Rath, Gross, Palas, Kraus,.... jsou pouze křivě vykonstruovanými kauzami zlotřilých, pravicových médií...

Ubezpečuji Vás, že od dob Opoziční smlouvy si tuto zem pravice s levicí rozparcelovaly rukou nerozlučnou. Nejlépe je to vidět na komunální úrovni, kde téměř každá lumpárna jde napříč stranami.....to na té vládní úrovni alespoň budí zdání nesmiřitelných nepřátel:-)

A navíc si nemyslím, že by nás spasili neschopní, nebo všeho schopní komunisté...


Nepřihlášený uživatel

#4004 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňští studenti?

2013-07-11 13:02:33

#3998: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňští studenti?  

Pokud neumíte rozlišit občanské povolání s veřejnou funkcí, obávám se, že byste měl svou hlavu zapojit víc Vy sám, člověče:-))

 Mně nevadí a nikdo neprotestoval, pokud vím, proti tomu, že soudružka Baborová učí matematiku na ZŠ. Takže Váš příklad s řidičem MHD je jako vystřižený z propagandistických letáků Vaší rodné strany...ale není zrovna ten správný:-)




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...