Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3452 Re: Re: Re: Nevykrucuj se, komunistický ničemo. Stačí číst vaše "vtipy"

2013-06-09 14:57

#3447: MIP - Re: Re: Nevykrucuj se, komunistický ničemo. Stačí číst vaše "vtipy"

Pane MIP, mohl byste prosím odpovědět na můj příspěvek č. 3434? Rád bych vám totiž vpálil do ksichtu, v čem přesně ve svém předcházejícím příspěvku nehorázně lžete. Dokud nevyjasníte to, na co se ptám v č. 3434, jsou totiž dvě varianty. Děkuji.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3453 Re: Re: Re: Re: Nevykrucuj se, komunistický ničemo. Stačí číst vaše "vtipy"

2013-06-09 15:42:55

#3452: - Re: Re: Re: Nevykrucuj se, komunistický ničemo. Stačí číst vaše "vtipy"

Klid!

Už jenom tímto dotazem jste se kvalifikoval jako komunista (s přívlastkem). Nejspíš  budete "hnusný komunista", určitě "blbý komunista", nebo "debil". Pokud jste žena, mohla byste být také "komunistická kráva". Proto dovolte, abych Vás přivítal v klubu těch, kteří byli takto ocejchováni :-).

MIP je demokrat. Jako MIPem uznaný komunista budete muset od zítřka nosit na kabátu hvězdu (pěticípou) a nebudete smět chodit po chodníku. A rozhodně se nebudete smět angažovat v jakýchkoliv veřejných funkcích. Nevím, jestli nebyl Terezín (Theresienstadt) zaplaven, MIP by tam jistě rád nechal náš klub soustředit (koncentrovat).

MIP

#3472 Opověď, za kterou slušný komunista "vpaluje do ksichtu"

2013-06-10 08:43:08

#3452: - Re: Re: Re: Nevykrucuj se, komunistický ničemo. Stačí číst vaše "vtipy"

 

Na slušný dotaz se sluší odpovědět, i když v diskusi s komouši nevidím víc, než ztrátu času. Ale aby si nemysleli, že jsou vítězi.... A odpovědět, i když je tento „slušný“ dotaz doprovázen opravdu milým slibem, že mi něco bude „vpáleno do ksichtu“....

Tedy předem, takových protivládních demonstrací typu „Stop vládě“ (rozuměj vládě, vyšlé ze svobodných voleb) jsme už zažili... nejsem jejich historik, takže jsem psal všeobecně. Jistě, byly s větší účastí (možná právě za, na kterou se soudruhu Paliči do ksichtu ptáte), byly i takové, které pro naprostý nezájem pracujícího lidu skončily úplným fiaskem (myslím tu zatím poslední, kdy blokovat sídlo vlády šlo tolik naštvaných proletářů, že i kdyby si stoupli všichni vedle sebe do dveří „Strakovky“, ministři mohli klidně projít a nemuseli ani říkat „S dovolením“). Pokud ovšem vím, žádná nebyla „stotisícová“ (pokud ovšem nemáte údaje pouze z Haló novin a podobnývh objektivních zdrojů). Na internetovém Neviditelném psu se k počtu demonstrantů vyjadřoval jeden statistik-matematik (můžete si vyhledat). On se počet účastníků dá s pomocí moderní techniky docela dobře odhadnout a není třeba spoléhat na „odhadce“ z Haló novin). Ten měl k dispozici fotografie shora a pomocí zakreslené sítě 1 x 1 metr a znalosti velikosti plochy Václavského náměstí poměrně snadno spočetl, kolik že účastníků tam bylo (podrobnosti takového výpočtu vám jistě může objasnit i soudružka Baborová, učitelka matemnatiky). Vyšlo mu (jestli se nepletu, četl jsem to přece jen už dávno) asi 30.000..... Jistě, i to je veliké číslo, však také rozhořčené soudruhy sváželi pilní organizátoři z celé republiky, autobusy a vlaky zadarmo … Pak to ovšem už tak hrozně nevypadá. Ostatně správně řekl předseda nenáviděné vlády Nečas: „Je to jejich právo, demonstrovat...“. Ano, je to právo, právo, o kterém se za komunistické vlády nemohlo ani zdát. Nikde Pohotovostní pluk, nikde pohůnci Lidových milicí s obušky, připravení mlátit a mlátit, nikde estébáci, připravení vyslýchat.... Ale o počet ani tak nejde. I kdyby (I KDYBY) to bylo těch 100.000, jde o jednu desetinu procenta obyvatel této země. Petici proti soudružce Baborové podepsalo přes 12.000 občanů, což je z obyvatel jihočeského kraje dvě desetiny procenta, poměrně tedy dvojnásobek. Ale opakuji, nejde o čísla, jde o „právo“. Na demonstraci proti zvolené vládě a stejně tak na petici proti zvolené soudružce Baborové. Nějaká bolševická hlava, „znalá práva“ (že by sám „právník“ Vojta? KSČ je ostatně plná „právníků", ne ovšem „obojího práva“ jak se psávalo dříve, ale komunistického práva....) vidí v podpisu petice protiústavní (zlo)čin! Pravda, doba je jiná: dříve by stačilo to označit za „protistranickou“ činnost případně najít nějaký ten link k americkým imperialistům nebo německým revanšistům, kteří to platí a … komunističtí „právníci“, Urválkové, Polednové-Brožové, Vašové by už věděli.... Dnes na to musí soudruh přes „ústavní práva“ nebohých diskriminovaných komunistů! Smutné, což, soudruhu. Na můj dotaz, zda chtít svrhávat svobodným hlasováním zvolenou vládu je „ústavnější“ než podepsat petici proti profláknuté komunistce (také ovšem zvolené) odpověď čekám zase já. Třeba mi ji „vpálíte“, soudruhu Paliči, do toho mého ksichtu.

MIP

#3487 Re: Re: Re: Re: Nevykrucuj se, komunistický ničemo. Stačí číst vaše "vtipy"

2013-06-11 06:49:20

#3452: - Re: Re: Re: Nevykrucuj se, komunistický ničemo. Stačí číst vaše "vtipy"

Tak jsem odpověděl, můj ksicht je připraven a ..... Palič do ksichtu se nějak odmlčel. Že by, jako jiní komunsti, zalezl po odpovědi zase do bolševického kanálu, neboť dodat nemá co ? Vyschla studnice moudrosti marxismu-leninismu, neplatí věčné pravdy komunismu? Nebo je to trochu jinak (tedy přesněnji opačně) s tou nehoráznou lží? Čekám, jako na odpověď na ty banány, zakázané knihy, zadrátované hranice....




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...