Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
- Petice
- Oznámení 6
- Podpisy 7 260
- Diskuze
- Statistika
- Zásady ochrany osobních údajů
- Zvláštní viditelnost
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#3201 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-01 05:56Jojo, Mip mě prostě "baví" . Myslím si, že nesouhlasit s někým, kdo má jiný názor se dá i slušnou formou, než jakou používá tento pán. Souhlasím s Vámi, že psycholog a psychiatr by se na něm vyřádili. Je v něm tolik nahromaděné zloby a záště, že se to jen tak nevidí. Třeba miloval v mládí nějaku ženu a pak se ukázalo, že je ve straně, možná to byl jinoch ze statku a pláče, že nemohl celý život pást krávy, ale to asi ne, komunisté mu bránili v postupu, nemohl studovat, nemohl snídat v Alpách a potom ta tragédie s těmi filmy v kině. To je prostě neodpustitelné. "Líbí " se mi, jak nás tady napadá, že my za to můžeme. Moji rodiče jsou cca o 20 let mladší, než MIP, ale můžou za 50.léta, já jsem mladší, než on snad o 40 let, ale můžu za to, že nemohl do Alp a nesměl jít, kam chtěl. Víte, já bych Mipa pustila za hranice hned po válce, sbalila bych mu oprýskaný kufřík s hračkama, dovezla ho na hranice a bylo by to. Dneska by pěkně mluvil německy, říkal by si třeba Hans a byl by šťastný. Já lidem štěstí přeju. Ale máte pravdu, v přívlastcích je tento pán kovaný, ty mu fakt jdou :-))). Jeho žluč musí být úplně černá, za ty roky, co trpěl :-))))))) |
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#3204 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-01 08:08:20Komentuji MIPův text 3202: První řádek je v pořádku (3 nadávky), pak to jde dolů (1), třetí řádek je zcela hluchý (nic, !!!) ale čtvrtý je lepší (2). Pátý řádek není plnohodnotný, nepočítám ho. Nechápu, proč psal MIP třetí řádek, když nám jím nic nesdělil, proč psal takto sémanticky prázdný text. Alespoň jednoho "komunistického blbce" bychom si na třetím řádku jistě zasloužili. Možná, že mu už dochází "střelný prach". |
Nepřihlášený uživatel |
#3205 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-01 08:26:57Mně se nelíbí naopak, jelikož postrádáte jakékoli argumenty, že jediné, co svedete, je posmívat se panu MIPovi.....nedivte se, že pak s vámi jedná po svém... Navíc, narozdíl od Vás, jej považuji za svérázného ve vyjadřování, ale velmi inteligentního a erudovaného v argumentaci a uvádění faktů z historie... u Vás a zdejších soudruhů argumenty nějak postrádám...volání "je špatně, volte třešně, bude líp"....potažmo,"kdo není s námi, je proti nám a zatočíme s ním" pro mne argumentem není... Měli byste být trochu soudnější, přiznat si minulost, jinak se chovat k obětem komunistických zločinů i k zločincům komunismu.....Takhle nemůžete nikoho ze současných oponentů přesvědčit, že jste schopni spoluvytvářit lepší budoucnost....a nedivte se ani, že na srp a kladivo je spousta lidí více než alergických... |
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Zachraňme řeku Dyji
1191 Vytvořeno: 2025-07-03
SAVE STALIN
2784 Vytvořeno: 2025-06-24
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
26822 Vytvořeno: 2021-12-22
Petice za zachování kulturního prostoru STALIN na Letenské pláni
418 Vytvořeno: 2025-06-25
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
132673 Vytvořeno: 2025-02-11
PETICE ZA ZACHOVÁNÍ HOTOVOSTI
2903 Vytvořeno: 2023-04-28
Petice za záchranu rozjetého projektu zubní kliniky v Lokti
111 Vytvořeno: 2025-06-25
PETICE ZA DOŠETŘENÍ ZMIZENÍ ALEXE BURKOVA
597 Vytvořeno: 2025-06-26
ZA ZNOVUZVOLENÍ MGA. KATEŘINY MÁLKOVÉ JAKO ZÁSTUPKYNĚ PRO ZUŠ VESELÁ ŠKOLA
92 Vytvořeno: 2025-07-01
Vraťte nám UMtrh – místo, kde kultura dýchala
81 Vytvořeno: 2025-07-05
„Pomozte nám zajistit bezpečný přechod pro zrakově postižené v centru města.“
76 Vytvořeno: 2025-06-29
PETICE ZA VYBUDOVÁNÍ ,,MOKRÉHOMÍSTA“ PRO LIDI BEZ DOMOVA.
69 Vytvořeno: 2025-07-03
PETICE ZA ZLEPŠENÍ PODMÍNEK NA WORKOUTOVÉM HŘIŠTI V HABARTOVĚ
98 Vytvořeno: 2025-06-29
PETICE za změnu právní úpravy umožňující plošnou likvidaci zdravých včelstev v případě moru nebo hniloby včelího plodu
609 Vytvořeno: 2025-05-22
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
365 Vytvořeno: 2025-04-30
Vraťte Rosťu!
34 Vytvořeno: 2025-07-01
Požadujeme odstranění nadměrného a dlouhodobého znečišťování ovzduší společností SAGE ve Strakonicích
354 Vytvořeno: 2025-04-29
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2888 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice za zrušení povinnosti platit poplatky České televizi a Českému rozhlasu a za ukončení jejich veřejnoprávního statusu
28 Vytvořeno: 2025-07-01
PETICE ZA UZAVŘENÍ SMLUVNÍHO VZTAHU - NEUROLOGIE MIŠTRÍKOVÁ - PACIENTI
46 Vytvořeno: 2025-06-27