rybnicek_meziricko

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#66 Re:

2013-05-21 07:08

#61: - Vážený pane "61" (předpokládám zastupiteli obce Meziříčko)

Ještě doplním toto.Myslím,že by stálo za úvahu,zda nenavrhnout p.Skalickému (či někomu jinému kompetentnímu) zda nepodat podnět k prošetření nákupu pozemku za peníze z obecního rozpočtu v lokalitě rybníčku,zda obec  prostředky k nákupu využila účelně a jaký s pozemkem měla záměr,když k němu v podstatě nemá rozumný přístup.Byl bych rád,kdybyste mi na otázku "možného využití pozemku" v pro obec těžko přístupné lokalitě odpověděl.A předem upozorňuji,že odpoveď typu "obec chtěla na pozemku hospodařit" je doopravdy neuspokojující.Děkuji.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67 Re: Re: Obec / Pátek/koupila pozemek z jediného,lehce prokouknutelného důvodu -škoditit

2013-05-21 07:24:22

#66: - Re:

Obec /pátek/ koupila pozemek z jediného,lehce prokouknutelnoého důvodu -škodit !

nyní jde o to,aby to došlo taky nadřízeným orgánům a zvítězil zdravý rozum,vůbec nejde o to,na jakém pozemku se částečně rybníček nachází,ale proč a jak vznikl a že je absolutní nesmysl ho zasypávat

 


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Re:

2013-05-21 10:38:47

#66: - Re:

Tak co, pane Pátku nebo zastupitelé, jak účelně hospodaříte s veřejnými prostředky??? Mluvte! Myslíte si, že platíme daně, aby jste si pak za ně jen tak pro nevraživost kupovali pozemky? Ukažte nám záměr a kam jste nákupem směřovali? Jak koresponduje tento nákup s "Plánem rozvoje obce Meziříčko"? Má vůbec obec Meziříčko takový plán?


Nepřihlášený uživatel

#78 Re: Re:

2013-05-21 13:15:09

#66: - Re:  

 Můj kolega ekolog potvrdil, že v rybníčku jsou již jistě obojživelníci (několik druhů žab)- tedy chránění živočichové. Zároveň upozornil, že tito obojživelníci přezimují i na okolních pozemcích a majitelé těchto pozemků jsou tedy ze zákona zodpovědni za jejich ochranu. Tuto zodpovědnost tedy převzala obec a měla by ji kontrolovatelnou formou zajistit.