rybnicek_meziricko
Re: Re:
Můj kolega ekolog potvrdil, že v rybníčku jsou již jistě obojživelníci (několik druhů žab)- tedy chránění živočichové. Zároveň upozornil, že tito obojživelníci přezimují i na okolních pozemcích a majitelé těchto pozemků jsou tedy ze zákona zodpovědni za jejich ochranu. Tuto zodpovědnost tedy převzala obec a měla by ji kontrolovatelnou formou zajistit.
Re: Re: Re: hold 76
nakup pozemku mel jen jeden cil, dostat Skalaka na lopatky. Necht obec prokaze zamer, proc pozemek zakoupila a dokumentaci k tomu. Proc si nemohl Mira pozemek koupit? Majitelka prodala pozemek obci a Skalakovu nabidku odmitla,ac nabizena cena byla vic nez slusna. Plan rozvoje obce Meziricko,tedy plan soudruha Patka je jasny. Jak asi byl nakup oficielne oduvodnen?
??????
Re: ??????
asi někdo ze životního z MěÚ MB že .... jen v tomto případě stojí zákon proti zdravému rozumu ... p. Pátek má zřejmě dobré známé na KK Vysočina ... avšak pod rozhodnutím je podepsán odbor životního prostředí MěÚ MB, bohužel pro vás https://www.facebook.com/photo.php?fbid=601672833176806&set=a.601672823176807.1073741829.472179316126159&type=1&theater
Už takto se v této pseudodemokratické společnosti děje dost nesmyslných počinů.
Re:
Autor petice smazal dosud jen jeden příspěvek, a to proto, že to byl odkaz na jiný web, nebyl k tomuto tématu. Zajímalo by mne, kdy jste zažila takovou akci 20 dní v kuse? Můžete mě, prosím, jako autora petice neznámá osobo informovat? Děkuji.
červenec 2012 rozhodně, červenec 2011 tuším ,,jen,, 15 dnů
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
totální nesmysl!!!! v životě tam žádná akce nebyla takto vkuse!!! vážené paní se tam zřejmě mísí i akce pořádané v MB!!! :-D
Re: ??????
zajímalo by mě, co by se stalo, kdyby jste pokynu KK Vysočina neuposlechli?!
| This discussion has been closed. |
#66: - Re:
Tak co, pane Pátku nebo zastupitelé, jak účelně hospodaříte s veřejnými prostředky??? Mluvte! Myslíte si, že platíme daně, aby jste si pak za ně jen tak pro nevraživost kupovali pozemky? Ukažte nám záměr a kam jste nákupem směřovali? Jak koresponduje tento nákup s "Plánem rozvoje obce Meziříčko"? Má vůbec obec Meziříčko takový plán?