Sportovní hala České Budějovice

Quoted post

Jura

#133 proč

2013-03-04 16:35

Bohužel, se místní diskuse zvrhla v osobní útoky a v něco úplně jiného, než by měla být. Ve svém posledním příspěvku zde bych chtěl zejména upozornit, že pan Rataj není jediným iniciátorem této petice, ale jsou to zejména amatérské sportovní kluby v Českých Budějovicích. V této diskusi se řeší vzhled, území apod., ale hlavním problém ČB není stará a nezvhledná sportovní hala, ale fakt, že v ČB není, kde sportovat. Proto sbourání jakékoliv haly nedává smysl. Radnice sice slibuje, že než sbourá sportovku, vytvoří jakési provizorium (za kolik? kde?). Jenže už u toho se dostáváme do podivných termínů: radnice chce příští rok stavět CHS, předtím musí sbourat sportovku, předtím postavit provizorní halu. Kdy to chce stihnout?

Základem této petice je zachránit amatérský sport v ČB. Bavme se o tom, zda je tu dost prostoru a jak vylepšit tuto stránku města.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136 Re: proč

2013-03-05 10:30:25

#133: Jura - proč

Zachraňme amaterský sport ? Z vlastní zkušenosti vám mohu říct , že mnoho sportovců pro to neudělá nic, naopak . V čem chcete tento sport zachraňovat ? Jediná možnost je být ve státním a stát nebo magistrát to bude dotovat. Nevidím důvod proč by se amaterský sport na 2 roky neuskromnil a nepočkal. Ani fotbalový stadion není využit na 50 % a nikdo zde kvůli tomu nevyvádí. Nemyslím si, že vám jde o zachranu amaterského sportu v ČB. Mnoho děti dělá amaterský sport a rodiče to tvrdě platí  a kdo nemá, má smůlu.  Hala posune mnoho akcí dopředu. Až tam zase půjdeme na nějaký koncert , tak se nebudu muset dívat na tu hnusárnu .