Sportovní hala České Budějovice

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#82 Re: Re: Re: Re: Diskuze

2013-02-26 15:47

#77: - Re: Re: Re: Diskuze 

 Z Vašeho příspěvku je patrná akorát nenávist k panu Ratajovi.  O toho tady ale vůbec nejde. Není jediným organizátorem této petice. Místo abyste se zaměřil na jiné radní, který chtějí tento tunel zafinancovat z městského rozpočtu, navážíte se do člověka, který chce rozvoji sportu v ČB pomoct (Podotýkám, že pana Rataje vůbec neznám). Víte že k jednání o nové hale nebyly přizvány žádné sportovní kluby mimo volejbalistů VK Jihostroj?

Jde vidět, že neprovozujete žádný sport, kterému sportovní hala slouží. Jinak byste totiž věděl, jak je těžké si v nějakých rozumných časech sportovku zarezervovat, protože většinu času tam mají zabranou volejbalisté. Dokonce se tam mnohdy nemůže uskutečnit ligový turnaj, protože volejbalisté se tam zrovna fotí :-( .

Nejvíce mě ale nadzvihnul Váš názor, že z Petice by měli být vyškrtnuti lidé bydlící mimo ČB. Protože i tito lidé jsou mnohdy členy sportovních klubů, dojíždějí do ČB nejen za prací a do školy, ale i sportovat a halu aktivně využívají = platí nájem, který jde městu.

Sportovka může ještě řadu let sloužit jiným sportovcům než volejbalistům. Ať si volejbalisté pořídí svou halu za daleko menší peníze. Pochybuji totiž, že po dostavbě první etapy by se vůbec druhá etapa začala. Víme jak to v ČR chodí. Vítězný altelier sice tvrdí, že hala stát 422 milionů nebude, ale už jste snad zažil, aby se něco postavilo levněji než bylo původně v plánu? Naopak... vše se ještě prodraží...

P.J.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#83 Re: Re: Re: Re: Re: Diskuze

2013-02-26 15:55:06

#82: - Re: Re: Re: Re: Diskuze

Naprostý souhlas s Tímto názorem!!! To je totiž to oč tu běží!!!

V. Stejskal


Nepřihlášený uživatel

#85 Re: Re: Re: Re: Re: Diskuze

2013-02-26 16:24:08

#82: - Re: Re: Re: Re: Diskuze

No nic, zakazete halu, budete ji chtit jinde, pozemek nemate, navrh taky ne, pan Rataj to nakresli po vecerech jako dalnici u lisova a jizni spojku, da si to do supliku a bude klid. Ve sportovce se budete mackat dal a debatovat o tom, kdo ma prijit na jednani. Uzite si to, ja nesportuju a problem s rezervaci tim padem nemam. Mozna za deset let vam to dojde......