Sportovní hala České Budějovice

Quoted post

mischa

#25 stara hala je naprosto strasna

2013-02-24 13:24

Zimak se takt rekonstruovat a vydrželi sme to. Kdo říká že hala je nová a moderní nejspíš tam nikdy nebyl. Nebo alespoň ne v zázemí. Je tam nevyhovující snad úplně všechno jak pro sportovce tak pro diváka. Pokud by se zachovala muselo se jistě mnoho zainvestovat do modernizace. Takže bychom zaplatili dvakrát.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141

2013-03-06 21:49:20

#25: mischa - stara hala je naprosto strasna

Nemůžu jinak než zareagovat, jelikož ve sportovní hale (atletickém koridoru, který je součástí haly) přes zimu trénuji 4 dny v týdnu, využívám zázemí haly, musím pouze konstatovat, že stav haly je v pořádku. Proto jsem toho názoru, že zboření není žádoucí už jen z toho důvodu, že já i spoustu dalších sportovců by nemělo kde celou zimu trénovat.

 

Petra

#160 Re: stara hala je naprosto strasna

2018-03-25 06:14:40

#25: mischa - stara hala je naprosto strasna 

Dle mého názoru si myslím, že pro menší kluby je současná hala naprosto vyhovující, včera jsem tam strávili příjemný den na moderní gymnastice a člověk jenom se diví, že plně funkční halu, chtějí zbourat. Je v tom zřejmně vyšší záměr a rušit něco funkčního jenom kvůli volejbalu mě přijde nesmyslný. A hlavně pokud postaví větší halu s větší kapacitou na tomto místě, tak tam je vážně velký problém s parkováním.