Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP

/ #1611 Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 13:02

#1606: demo - Re: Re: Re:

Ohraný šlágr "nejsem komunistou a nikdy jsem nebyl" už znám. Dobrá, komunistou nejste a jako komunista se projevujete. Když to tak chcete, pro mne nic moc rozdíl.

O tom, co bylo na tom minulém režimu "pozitivního" bych rád něco slyšel. I když jsem to vlastně už také slyšel mnohokrát, poslouchal jsem to 40 let. A bylo to jako v tom vtipu o poruše v mozku mezi okem a uchem (na vás by to byl ovšem "sprostý" vtip, leč blaho socializmu plně vystihující). S komunisty (i těmi, co "nejsou komunistou a nikdy nebyli") nemám moc chuť diskutovat. K diskusi byla vhodná doba dlouhých 40 let. Kdo ovšem chtěl tenkrát diskutovat, nesměl se divit, jak dopadl. Nyní už čas na diskuze s komunisty skončil. S póvlem, ktarý je nepoučitelný, neschopný jakékoliv reflexe, to ostatně ani nemá cenu. Vy ovšem  "nejste komunistou a nikdy jste nebyl"  takže ještě toto: ani by mne nenapadlo "neustále poukazovat na minulost" (i když vím, že opravdu platí, že kdo se z minulosti nepoučí, tak si ji zopakuje), kdyby minulost ve formě zrůd jako je Baborová a Sloup a podobní se tu neustále znovu nevnucovala a sama nepřipomínala, kdyby nebyla (tato minulost) tak drzá, že mně, pamětníka, bude zase autoritativně poučovat, jaké to vlastně bylo skvělé za její vlády a jaký jsem vůl, že to nechápu. Kdyby se tu zase neroztahovaly lidské krysy Falmer a podobní. Tato lidská špína sice už nemá za zády SSSR, ale aby se dostala k moci, bude ochotná sloužit i jiným a je takových bohužel na světě dost....

A mimochodem, "nejste komunista a nikdy jste nebyl", ale drze lžete jako komunista. Třeba tisíckrát vyvrácenou lež o "Teheránské konferenci".Přečrěte si konečně, jak to bylo doopravdy, za co může a za co nemůže "Teherán", literatury je už dost, protože jedna pozitivní stránka minulého režimu, cenzura, už neexistuje... A jestli by Gottwald dopadl jako Slánský? Za prvé do spolku s rusáckými gaunery a zločinci vstoupil dobrovolně (jezdil se tam učit kroutit krkem druhým) a za druhé, dáváte mu správné vysvědčení: lidská svině, která, aby zachrámila sebe, neváhá zavraždit druhé a dokonce vydá vrahům celý národ.... Měl byste to vysvětlit soudružce Semelové. Bestii, která se dnes zase (jako ta minulost) dere zase k moci....

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...