Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Veronika

/ #1604 Re: Re: Re:

2012-12-31 09:51

#1603: demo - Re: Re:

Souhlasím, naše školství nebylo špatné, včetně učňovského. Hned za budovou gymplu v Třeboni je učiliště pro automechaniky, opraváře zemedělských strojů, v Chlumu zrušili sklárny, takže jsou tam i malíři skla atd.atd.

Ještě v roce 1988 se na toto učiliště nedostal kluk, který měl trojky od shora dolů a dneska??? Jsou tam kluci se čtyřkama a možná i ze zvláštní školy. Jenže on ten problém je ještě jinde. Chápu, že ne každý je studijní typ, ale občas přijdu v práci s těmi učni do styku a mám dojem, že oni nejsou ani k práci, že koukají na to, jak by zadaný úkol ošulili a  někam se zašili.

Před pár lety byl ve skupině učňů jeden opravdu inteligentní a pracovitý, a tak jsem ho mistrovi pochválila a říkám ,že to musím říct i jeho spolužákům. A víte jaká byla reakce? To neuhádnete. Prosím Vás, nic jim neříkej, oni by se mi pak smáli a já bych s nimi nevydržel !!!!!

Vadí mi vyjadřování některých diskutujících, ale jsme na anonymním netu, tak nějaký zamindrákovaný trumpeta se tady potřebuje "uspokojit ".

Mějte se hezky.