Nechceme, aby příštím ministrem školství byl komunista!

Amnabe

/ #73 Za petiční výbor: Martin Rosocha, Dvorce 139, Třeboň Břilice, 379 01

2012-11-30 20:28


A tak se na Gymnáziu v Třeboňi bavíme a učíme za penízky z Vašich daní - haha.

Příjemné chvíle, strávené nejen ve Světě peněz Vám přejí autoři projektu,
Milan Wölfl & Mgr. Martin Rosocha.

Můžete se podívat kdo je v redakci tohoto " úžasného " časopisu, který je placen z našich daní a co za moudra zde studentům přednáší redaktoři jako např.paní učitelka Anna Kohoutová viz například : http://www.casopisgym.cz/?cat=7 - přednáší.jenom ukázka :Co mi tykáš ??!!
Autor: Anna Kohoutová | 01.01.2010 22:41 | komentářů: 11

Je to zvláštní svět. Občas jsme velkorysí, až je nám z nás špatně, občas úzkoprsí, až se na nás naše okolí dívá skrz prsty. Třeba takové vykání – tykání. Co se tohoto týče, jsme docela konzervativní společnost. Mladší vykají starším, muži ženám, podřízení nadřízeným. Občas se role obrací, pokud to ti výše postavení dovolí. Nabízíme tykání – nikoliv vykání. Někdy by se mi chtělo o vykání i poprosit. Vykání je pro mě věcí cti (několika kolegyním smím dokonce říkat křestním jménem!). A je pro mě ctí i to, že můžu některým lidem tykat. Nevím, jestli je to výchovou. Spíš asi ne, protože můj táta (a není to socan ani komunista) tyká každému, kdo je mladší. I když je to lékař nebo učitel. Trochu se za to někdo stydím (ne za něj!!).
------------------------------------
14.01.2010 19:26 - Darkness napsal/a:

Mně přijde jednoduše divný, když učitelka na stránkách školního časopisu označuje voliče strany, která se jí nelíbí, jako “socany”. Je to úplně stejný označení jako “židáci” nebo “ťamani”. Nebo vy byste normálně řekli svýmu kamarádovi/sousedovi/kolegovi/nadřízenému “ani jsem nevěděla, že jste socan”?

http://www.casopisgym.cz/?page_id=47

http://www.casopisgym.cz/?page_id=45
gym č. 23 rozhovor s talentem Dominikem Hořejším
---------------------------------------------------
časopis - gym 18 - viz - dekahovor Milan Wölfl . Rozhovor ve školním časopise se společníkem učitele Rozsochy a kde pan učitel propaguje svou soukromou firmu "Svět peněz" . Asi je to Rozsochův " kámoš".