Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Jan Vraja
Hranice na Moravě

/ #1452 Re: Re: Pro pana Vraju a jemu podobných.

2012-11-29 23:30

#1293: - Re: Pro pana Vraju a jemu podobných.

Nepřihlášený pisateli,Vy chcete někoho kritizovat,ale sám se stydíte napsat pod vlastním jménem.Na rozdíl od Vás jsem důchodce,komunismu jsem si zažil až dost,včetně domovní prohlídky a odvedení otce v roce 1957 do Jáchymova,včetně spojencké pomoci v roce 1968,ale i Husákovo padni komu padni a nechť vyhnije co má vyhnit po XIII sjezdu KSČ.Můj názor je ten,že poctivě pracující dělník se určitě netetelí strachem před nezaměstnaností, dobře ví, stejně jak jeho zaměstnavatel, že jsou spojená nádoba, na rozdíl od flákače, který se strachem tetelí před zaměstnaností a proto volí levicovou stranu, i když dějiny nestudoval, intuitivně ví, že ze slibů nic nebude, ale někdo ho živit musí.Ovšem bolševik bude vždycky bolševik. Kecat, oblbovat dělníky, že dělají na sebe a ne na "zlého kapitalistu", ale vše řídit a dědit vedení Strany a společnosti, jako za otrokářského řádu. Všichni jsou si rovni, jen někteří jsou si rovnější. A hlavně držet krok a hubu. To je komunismus v praxi.

Proč třeba nenapíšete,že k největšímu rozkradaní v dějinách Československa došlo po roce 1948 a při měnové reformě 1953-jinak poděkujte komunistům, co znárodnily fungující soukromé penzijní fondy po 48. roce! Krom toho, že znehodnotili lidem úspory měnou 1:50! "S lidmi pro lidi.A tak se Vás ptám,proč země jako NSR (bývalé zapadní Německo) a Francie,které byly za 2.světové války,ekonomicky zničeny,což se o tehdejší ČR nedá říci,byly už v roce 1965 na daleko vyšší ekonomické úrovni než  naše země.

V roce 1968,byla matka u kamarádky v Rakousku a když přijela,tak vykládala,jaka je tam bída.Ale v roce 1980 už bylo Rakousko ekonomicky daleko před ČSSR proč asi?

J.Vraja