Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2012-11-27 17:11


Věra

#1277 Demonstrace

2012-11-27 17:16

Vážený pane Rosocho, stále držím palce, sleduji dění, fandím, a jsem připravena se zapojit způsobem na který stačím. Od minulého týdne čekám na termín další plánované demonstrace. Z třeboňského zdroje jsem se dozvěděla, že to má být ve čtvrtek v 17,oo hodin v Č, Bu. na Senovážném náměstí. Prosím, abyste přes komentáře oficielně informoval příznivce a petenty. Doufám, že přijdou nějaké informace i přes media. Samozřejmě přijedu a požadavky studentů i Vaše, které jsou i požadavky nás, lidí, kteří se zajímají o dění, jsou myslící a řádní občané, kteří jsou v pravou chvíli připraveni vypovědět i občanskou neposlušnost, podpořím. Studenti jsou naše pojistka, jde jim o budoucnost. Nastupují, protože selhává vše ostatní. Jak jim tu leckdo vyčítá, že se netrefují do lecčeho jiného, tak jednak nemohou spasit svět se všemi jeho problémy, a taky z toho automaticky nevyplývám že jim jsou ostatní věci lhostejné. Moc si jich vážím a ti, kdo je urážejí, ukazují své vlastní nedostatky. Na demonstraci budou samozřejmě i provokatéři a nasazení pozorovatelé, ale to už tak bývá. Děkuji za fundované příspěvky Amnabe, Dívcevmodrém, panu Vlasákovi a dalším.
Věra

#1278 Demonstrace

2012-11-27 17:19

Omlouvám se za překlepy a chyby, nejsem neznalec, jenom jsem spěchala a nepřečetla si to.
Martin Rosocha
Autor této petice

#1279 Re: Demonstrace

2012-11-27 17:45

#1277: Věra - Demonstrace

Vážení přátelé,
dovoluji si Vás všechny upozornit na druhou studentskou demonstraci, která se bude konat po dnešním upřesňujícím jednání již tento čtvrtek (29. 11. 2012), a to na Piaristickém náměstí v Českých Budějovicích. Začátek je v 17:00. Prosím Vás všechny pro případ, že se nebudete moci účastnit, abyste dali tuto zprávu na vědomí dále (to samozřejmě platí i pro případ, kdy se účastnit budete moci).


S pozdravem,
Martin Rosocha


Nepřihlášený uživatel

#1280

2012-11-27 18:06

soudružka komunistická radní mě nejvíce rozčílila svým výrokem, že protestující studenti "se nemají co vyjadřovat k období, které nezažili" (sic!!), jakoby člověk, který reálné zlo nezažil, se nemohl k němu vyjadřovat. Většina z nás také německý nacismus, nebo stalinismus nezažila, ale nic nebrání zaujmout k těmto zločinným režimům svůj názor. Já jsem v reálném socialismu zažil většinu svého života a budu velice ostražitý, abych vlastní nerozhodností nepřispěl k jeho návratu. Zdá se, že pan hejtman, který soudružku tak vehementně podporuje, asi žil v jiném světě...

Nepřihlášený uživatel

#1281 Re: Re: Demonstrace

2012-11-27 18:32

#1279: Martin Rosocha - Re: Demonstrace

Vy si nedáte pokoj? Ještě vám nestačí, co se kolem děje?  Dodám jen jedno. Revoluce požírá své děti.

jana

#1282

2012-11-27 20:06

stačí jen porovnat
vlada komunistů novodobá vláda
dluh státu v roce 1989 0,- dluh státu v roce 2012 více jak bilion
zaměstnanost - plná nezaměstnanost více jak 10%
chudoba - téměř žádná chudoba roste a zvláště u mladých rodin
ošetření u lékaře - zadarmo poplatky a stále nestačí
školství (velmi kvalitní) zadarmo úroveň klesá,jsou poplatky za přihlášky

a tak bychom mohli pokračovat,zemědělstní, lesnictví ap., je štěstí, že většina občanů si může sama porovnat co zanechali komusisti a co zanechá tato vláda našim dětem ? Kromě obřích dluhů, rozvrácenost, vyrabované a vytunelované podniky. Většina z nás vítala tuto dobu, dnes jsme většina z nás vystřízlivěli. Doufám že volby za dva roky ukážou kudy povede další cesta.
Martin

#1284 TO JE TEN ZÁSADNÍ ROZDÍL MEZI RUDOU A KNĚŽSKOU SVOLOČÍ A SLUŠNÝMI LIDMI

2012-11-27 22:36

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/pedofilni-knez-se-priznal-ke-280-pripadum-zneuziti-tri-chlapcu_216931.html
Německý katolický kněz se u soudu přiznal, že za posledních osm let dvěstěosmdesátkrát sexuálně zneužil tři chlapce. Nemyslel si prý, že jim tím škodí, zněla knězova výpověď u soudu.
Šestačtyřicetiletý kněz nejprve zneužíval devítiletého syna jedné vdovy z farnosti. Když mu diecéze zabránila v kontaktu s chlapcem, začal zneužívat dva bratry ve věku devíti a 13 let.

Nedovolených sexuálních kontaktů s chlapci se dopouštěl na různých místech, včetně svého domu, kostela nebo na výletě do Disneylandu v Paříži.

Zatčen byl loni v létě, když ho úřadům nahlásila matka první z jeho obětí poté, co se jí dnes sedmnáctiletý syn svěřil. Policie na počítači kněze, který chlapce obdaroval například fotoaparátem nebo mobilním telefonem, našla na 2800 pornografických fotografií, z nichž na některých byly i jeho oběti.

Skandály se zneužíváním mladistvých v posledních letech silně otřásly katolickou církví v Německu. Jen v roce 2010 ji i kvůli nim opustilo 180 tisíc lidí.

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2012-11-27 22:41


jasan

#1286

2012-11-27 22:45


Píseň jedné z prvních obětí demokracie po 89.

Interpret/autor: Karel Kryl

C F C G7 C
1. Demokracie rozkvétá, byť s kosmetickou vadou:
F C G7 C
ti, kteří kradli po léta, dnes dvojnásobně kradou,
F C D7 G7
[: ti, kdo nás léta týrali, nás vyhazují z práce,
C F C G7 C
a z těch, kdo pravdu zpívali, dnes nadělali zrádce. :]
2. Demokracie prospívá bez nás a pragmaticky,
brbláme spolu u píva, jak brblali jsme vždycky,
[: farář nám slíbil nebesa a čeká na majetky,
my nakrmíme forbesa za dvě či za tři pětky. :]
3. Demokracie zavládla, zpívá nám Gott i Walda,
zbaštíme sóju bez sádla u strejdy McDonalda,
[: král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem,
pod střechou jedné partaje se u koryta sejdem. :]
4. Demokracie panuje od Aše po Humenné,
samet i něha v pánu je a zuby vylomené,
[: dali nám nové postroje a, ač nás chomout pálí,
zaujímáme postoje, místo abychom stáli. :]
5. Demokracie dozrává do žaludečních vředů,
bez poctivosti, bez práva a hlavně bez ohledů,
[: a je to mýlka soukromá, snad z optického klamu,
že místo srdce břicho má a místo duše tlamu. :]

Nezažili jste komunismus když byl u moci ale nezažili jste ani Kryla.
Nemáte co srovnávat.


Nepřihlášený uživatel

#1287 Re: Re: Demonstrace

2012-11-27 22:53

#1285: Martin Rosocha Autor této petice - Re: Demonstrace

Nezbývá, než se znovu zeptat. Vy si nedáte pokoj? Ještě vám nestačí, co se kolem děje?  Dodám jen jedno. Revoluce požírá své děti.

Antifašista

#1288 Re: Re: Demonstrace

2012-11-27 23:09

Jan Vraja
Hranice na Moravě

#1289 Re: také pro Kristinu Fučíkovou

2012-11-27 23:44

#1260: Pavel Možný - také pro Kristinu Fučíkovou

Pane chce se mi říci soudruhu,nevím jak jste stár,ale já jsem ročník 1950 a když tak chválite bolševika,tak je třeba si uvědomit,že i nacisti Gustu Fučíkovou propustili,i přesto,že Julka popravili. Na paní Mašínovou se syny taky chodili gestapáci jen hudrovat, ale nezavřeli ji ani když jejího manžela chytili - to udělali až komouši po úteku jejích synů na západ - za věci které neudělala ji nechali v lochu zemřít v bolestech na rakovinu. Takže méně paušálně, ano? Oni ti náckové sice byli sběř, ale komouši byli mnohdy ještě horší!

Pokud urážite cirkev,tak si jen osvěžme paměť. Opatření komunistické vlády měla v SSSR mezi lety 1917 a 1987 podle střízlivých odhadů /http://www.hawaii.edu/powerkills/, na svědomí smrt 62 000 000 nevinných lidí. Když k tomu připočteme 73 000 000 obětí čínského komunizmu mezi lety 1949 a 1978, dostáváme se k 135 milionům, což je o více než 43 milionů více lidí, než kolik zemřelo v obou světových válkách dohromady. Přidáme-li minimálně 2 miliony obětí kambodžských komunistů a všechny další doložené oběti socialistických režimů a gerilových hnutí, dopočítáme se k počtu 148 000 000. Tolik jen na vysvětlení toho, co v současné socialistické terminologii znamená „mnoho“. A to se omezujeme jen na komunizmus sovětského typu, i když rozdíly mezi ním a nacismem jsou jen kosmetického charakteru. Kdybychom přičetli i socialismus národní, zvýší se celkové číslo na 175 000 000. Vzhledem k tomu, že všechny vlády světa za celé dvacáté století lze učinit odpovědné za smrt 212 000 000 lidí, je role komunizmu více než výrazná. No a co Kambodža kde Rudí Khmérové vyvraždili veškerou inteligenci, hlava nehlava. Jak se komunisté starali o obyvatele víme přeci všichni moc dobře, v masně koncerva hovězího, vepřepovýho a lanšmíd (nebo snad luncheonmeat?), pomeranče, banány, kakao a stovky jiných druhů běžného zboží jednou do roka, na pračky, ledničky a veškerou elektroniku několika denní fronty. Nedostatek hyg. vložek, toal. papíru a snad vůbec všeho na co člověk vzpomene. Jen ty komoušský nabubřelý huby, ty byly všude! T PS: Doporučená četba: A. Solženicin - Souostroví Gulag, Jeden den Ivana Denisoviče a stovky jiných .

Ale církev (viz Váš příspěvek) je oproti komunistum tak malá.Komouši stihli stihli několik stovek milionů mrtvých za jedno století.A cirkev už zde je 2012 roků.Kurňa to sou počty.

 

 

 

Jan Vraja
Hranice na Moravě

#1290 Pro pana Možného a jemu podobných.

2012-11-27 23:55

Hloupost Čechů není ani ve vzdělání ani v inteligenci. Hloupost Čechů je v zapomínání nejhoršího kalibru. Češi nad čtyřicet let zcela zapomněli jaké to bylo. Na všech diskusích se donekonečna řeší, že za socíku nebyly banány a toaletní papír. Za socíku byl skutečný nebo uměle vytvořený nedostatek všeho a existovala celonárodní korupce. Kdepak se to ti dnešní kmotři naučili? Při šmelení s bony před Tuzexem. Od té doby se samozřejmě zdokonalili, ale tu základní školu měli tam.
Proč někdo nediskutuje o tom, proč měli v sedmdesátých letech západní Němci (v zemi válkou totálně zničené a rozvrácené) osmkrát vyšší životní úroveň než my v komunistické ráji?
Navíc ještě ani dnes jsme se nevypořádali s Komunismem oproti Nacismu.. Když u nás je vydavatel Mein Kampf odsouzen za jakousi propagaci jenom proto, že vydal historický dokument, který musel být stažen s prodejních pultů a naopak vedle si klidně v antikvariátu leží spisy s.Stalina a Lenina a Marxe a nikomu to nevadí! Asi tady něco není v pořádku!?

Nepřihlášený uživatel

#1291 Re: Re: Stačí si jen vybrat co svinstva napáchala katolická církev za dobu svého působení.

2012-11-28 00:10

#1276: VAŠE ČERNÉ SVĚDOMÍ - Re: Stačí si jen vybrat co svinstva napáchala katolická církev za dobu svého působení.

Všichni zde pod touto peticí, svým podpisem ztvrdili, že neuznávají demokracii, ale je jim vlastní fašizmus a anarchie.

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2012-11-28 00:43



Nepřihlášený uživatel

#1293 Re: Pro pana Vraju a jemu podobných.

2012-11-28 00:51

#1290: Jan Vraja - Pro pana Možného a jemu podobných.

Vaše chytrost, možná vyčůranost Vám přímo radí, abyste pošlapával demokratické volby a uchyloval se k praktokám, které chcete kritizovat.

Můžete diskutovat, kolik lidí by zaměnilo fronty na banány a fronty na pracovní úřad. Kolik lidí dnes páchá sebevraždy. Kolik lidí se jen za tento rok upálilo a nikdo jim nestaví pomníky, jako Palachovi. Můžete diskutovat o 70% obyvatelstva na hranici chudoby a pod ní.

Ale Vy raději budete diskutovat o zachování zlodějsko-korupčnické mafie, aby náhodou nedošlo i na Vás. Proto máte strach z komunistů.

Kdybyste byl rozumný, tak byste již dávno věděl, že staré doby se nemůžou vrátit, porotože pro to neexistují žádné životaschopné podmínky a izolaci v srdci Evropy si dovolit nemůžeme. To zřejmě velmi dobře víte, když jste natolik chytrý. Takže jediný důvod PROČ voláte po totalitních praktikách, jak zvrátit demokratickou volbu je strach o vlastní kůži, z důvodu výše popsaného.

Věra

#1294 Kdy je vlastně demonstrace ???

2012-11-28 00:57

Vážený pane Rosocho,
objevila se zde druhá informace o konání demonstrace, a sice ve středu 28.11. ve 14,oo na Piaristickém náměstí v Č. Bu. Nějak se mi to nezdá, není to nějaká sabotáž ? Jak se máme ujistit o správném termínu? Mimo jiné se mi zdá, že byste takto opravu nenapsal, nesedí mi to, navíc mám z Třeboně informaci o čtvrtku, a také snad jsou mladí ve škole a řada dospělých v práci.
lp

#1295 celorepubliková demonstrace proti ksčm?

2012-11-28 06:50

Studenti držte se velice vám fandíme všichni ze zahraničí
pokud bude potřeba přijdou na pomoc německo,rakousko,usa atd
věřte že komunisty nikdo rád nemá opravdu!!!!
je potřeba svrhnout komunisty i v jiných krajích ale oni to časem asi sami vzdají
455

#1296 Lidi přijďte na demonstraci svrhnout KSČM

2012-11-28 06:51

Lidi přijďte na demonstraci svrhnout KSČM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOMÁŠ KOTT

#1297

2012-11-28 06:53

Policie zahájila úkony trestního řízení pro přečin výtržnictví a vyhrožování se čtveřicí mužů ze Strakonicka, Prachaticka a Písecka, kteří vykřikovali v Radomyšli, kde paní Baborová bydlí, protikomunistická hesla a výhrůžky směřující vůči ní,“ uvedla mluvčí policie
1

#1298 Re: Re: Re: Demonstrace

2012-11-28 06:53

#1292: - Re: Re: Demonstrace  

 štětina není již aktivním členem ksčm a tudíž nehájí Gotwalda atd

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2012-11-28 06:54


vkvvk

#1300 Re:

2012-11-28 06:55

#1297: TOMÁŠ KOTT -  

 ano přesně takhle to bylo v době totality kdo moc kecal proti komárum tak šel že