NE podpisu smlouvy o rozpočtové unii

Vlastimil Vlastenec

/ #43 Re: Re: Není inteligent jako inteligent

2012-02-18 16:25

#42: - Re: Není inteligent jako inteligent

Když si tedy tykáme, drahý soudruhu a soukmenovče : Nejsem žádný sobec. Chci blahobyt pro vší náš lid. Proto nikam neuteču, ale budu DO ROZTRHÁNÍ TĚLA prosazovat návrat blahobytu do naší vlasti, do celé naší Západní Asie.

A nejlepší způsob, jak obnovit náš tradiční slovanský společenský systém, je zbavit se současného evropského (euroamerického) diktátu, protektorátu, a v podstatě okupace. Je to cesta, po níž nás neochvějně vede náš pokrokový prezident Václav Klaus (Dej mu Lenin věčné zdraví !).

Proto podepisuji tuto petici, proto volím takové politické strany, jež mají za cíl naše osvobození, návrat naší plné samostatnosti a pevného spojení s velkou a mocnou Ruskou federací. Proto podporuji přímou volbu prezidenta, neboť nám umožní opět zvolit V.Klause - po vzoru nadcházejícího znovuzvolení nejlepšího přítele našeho prezidenta, s.V.V.Putina.

Prostě : Brusel, Washington, Tel Aviv nás chtějí silou mocí udržet v EU a NATO, my se zoufale snažíme setřást těžké okovy. Vzpomínáme s dojetím na staré zlaté časy, kdy naše koruna byla pevná, kdy benzín stál 3,50 Kčs/l, kdy zdravotnictví a školství bylo bezplatné. Vzpomínáme na dobu, kdy nezaměstnanost, exekuce, bezdomovectví mělo svůj "domov" jen v Evropě, Americe a v ostatním světě násilí a bezpráví.

V těch dobách naše hranice chránili naši a sovětští vojáci, naši němečtí ovčáci, naše dráty a miny. Díky tomu k nám neproudili spekulanti, diverzanti, teroristi, překupníci drog, únosci našich dětí. Díky našim skvělým ženijně-technickým opatřením zůstávali na té "správné" straně našich pohraničních hor němečtí revanšisti a po zuby ozbrojení hrdlořezové z US Army, jakož i z ostatních armád NATO. Ale dnes ...

Dnes je naše vlast bez svých tisíciletých hranic, je otevřena všem zločincům a vykořisťovatelům. Naše skvělé závody a zemědělská družstva byly buď zrušeny a zničeny, nebo upadly do pracek Euroameričanů a jejich domácích přisluhovačů. Naše krásná města se změnila v "ráj" kasin, heren, hypermarketů, barů, diskoték, všemožných provozoven chamtivých živnostníků. Naše pole jsou pryč - jsou pokryty velkosklady zbytečného cizího zboží, jsou na nich postaveny luxusní vily zbohatlíků a jejich pochopů. A tak dále a tak podobně.

A proti tomu všemu neřádstvu je namířena tato vlastenecká petice. My prostě NESMÍME přijmout Euro, nástroj těch nejhorších, nejzavilejších kapitalistů a demokratů.

My se prostě MUSÍME co nejdříve vymanit z EU, a potom samozřejmě i z NATO. Jistě, pohůnci kapitalistů a demokratů na nás zaútočí, ale my se opět postavíme na vozové hradby. A s pomocí Velkého Ruska a Nesmrtelného Lenina se přesile Euroameričanů ubráníme, svoji vlast zachráníme.

A pak se bude tančit všude !