NE podpisu smlouvy o rozpočtové unii

Vlastimil Vlastenec
Nepřihlášený uživatel

/ #28 Česko je pevnou součástí Západní Asie !

2012-02-17 13:59

Ty takzvané "osobnosti" nás chtějí zatáhnout do Evropy, do Euroameriky ! Těch 300 zrádců chce dokončit "práci" V.Havla !! Tito velezrádci nás stahují do páchnoucího močálu euroamerické "civilizace", která zrodila děsivé multikulti, kapitalismus a demokracii !!!
Na to je jediná odpověď : NEPROJDOU !
My jsme hrdí Slovani, my nikdy neopustíme naši rodnou Západní Asii. Pod vedením našeho vlasteneckého prezidenta V.Klause se brzy vrátíme k plné samostatnosti a svobodě, vrátíme se k tamtomu na Východě mocnému dubisku.
Až se opět plně spojíme s našimi staršími ruskými bratry, tak naše vlast opět pokvete - bez typicky kapitalistických krizí, bez vykořisťovatelů a vykořisťovaných, bez chudých a bohatých.
Doma budeme platit naši pevnou Kč, mezinárodně konvertibilním rublem (v rámci našeho mocného Slovanského společenství socialistických republik). Dolar a €, ty upadající měny upadajících, ke zkáze odsouzených zemí, budou mezi námi šťastnými pracujícími opět v obecném opovržení.
Každoročně na Prvního máje půjdeme kolem tribuny na Letenské pláni, budeme nadšeně pozdravovat prez.Klause, předsedu vlády Paroubka, a delegace spřátelených slovanských zemí.
A Halík&spol. ? Ti lidem odsouzení zrádci budou ve tmě jen skřípat zuby, budou bušit kladivy do naší pevné skály, hluboko v jáchymovských uranových dolech.

A tančit, tančit se bude všude !