BOJKOT UMĚLCŮ


Nepřihlášený uživatel

/ #56

2016-10-29 19:17

Tomáš Ploc je členem Okresního výboru KSČM v Lounech. Je komunistou s extrémismem v srdci. Odmítá multikulturalismus, zatímco svůj osobní profil na sociálních sítích plní štvavými reakcemi na uprchlíky, proti kterým si severočeský politik notuje s mnoha svými facebookovými přáteli. Mezi ně patří například rasista a antisemita z DSSS Miloslav Jandík, nebo krajně levicový extrémista Pavel Matějka.

S každým kouskem svého textu odhaluje komunista z příhraničí hloubku svého nepěkného Já, s nímž by nesouhlasil ani autor Komunistického manifestu, slovutný Karl Max. Sám pocházel z židovské rodiny a antisemitismem laděné názory by nejspíš nevítal s nadšením. Je krásné, že spolustraník projevil smutek nad odchodem kontroverzního Miloslava Ransdorfa……jen protižidovskou mluvu si mohl nechat od cesty. Antisemitsky se v řadách rudých třešniček projevují milovníci stalinismu. Plni vzteku obviní ze svých selhání staletími pronásledované, aby se posléze mohli cítit většími a mnohonásobně dokonalejšími ...

Tomáš Ploc tvrdí, že “majetek a židovský prachy mají vyšší cenu, než lidskej život”, v dalším facebookovém příspěvku omlouvá komunistické omezování svobody slova: “Komunisté omezovali svobodu slova z ochranných důvodů pro naši zem i pro naivní občany naší země před imperialistickými, vražednými západními státy v čele s USSA.“ Možnám by měl komunista Tomáš Ploc požádat své spolusoudruhy, aby mu také přikázali odtučňovací kúru v podobě zákazu ventilovat své antisemitské myšlenky na veřejnosti. Lidé jako Tomáš Ploc do politiky nepatří a samotná KSČM by měla zapřemýšlet, zda ve svých řadách nemá “škodnou” a nikoli “pouze jednoho ze členů OV KSČM Louny”. Antisemitismus stejně jako islamofobie do společnosti nepatří.

To jen, abyste věděli čí petici podepisujete. Dan Mach