BOJKOT UMĚLCŮ

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno BOJKOT UMĚLCŮ


Nepřihlášený uživatel

#51 Re:

2016-10-29 19:03

#15: -  

 Možná mají všichni najité nějaké teplé místečko v teplých krajích,a tam jim zima nebude.Ale opravdu všichni!!!

Omluvit by se ale než odejdou měli panu prezidentovi také!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#52

2016-10-29 19:10

Trumfovací novopojmy pravdoláskařů

Měli bychom shledat všechny ty jejich nedemokratické a sebeprosazující trumfo-koncepty na míru herců, alkoholiků a dealerů neziskovek:

1. zákony X lidská práva
Typicky nás napadne rozdíl mezi zákony a lidskými právy.
Zatímco ohledně zákonů se (jakš-takš) máme kam odvolat, u lidských práv je nevysvětlitelné, proč platí víc pro Sašu Vondru a méně třeba pro zemědělce, kterému nevrátili rodinný majetek.

2. hodnostáři X morální autority
To je sice hezké, že máme biskupy a profesory etiky - ale když přijede morální autorita, můžou se všichni schovat. Problém je, že my nejsme buddhistický stát a žádného dalajlámu jsme tu za svou autoritu nevolili. Proč nám ho vnucuje katolík? Měl si to dát do programu, že má radši buddhismus. Je to neslučitelné, už proto, že buddhisté by měli jiný poměr k utrpení - čili i k tzv. Holokaustu.

3. parlament X divadlo
Pravdoláskařům děsně vadí, že do parlamentu se volí. Oni jsou přece známi z televize, a to je argument nad vítěznými programy politických stran.

Něco podobného jsou:
4. volby X medializované akce, popř. obsazení televize
Řada plnoprávných občanů nemá jednak schopnosti mluvit na veřejnosti, nemají na to ale ani čas a peníze. Nicméně chodí k volbám. Jestliže nějaká koncepce vyhraje, projevují se tím názory i těchto prostých možná, ale naprosto svéprávných lidí. Není možno je překřikovat jen proto, že se znám s nějakým redaktorem. Vrcholem pak je televizní puč.

5. Norimberský proces X Holokaust
Války "nějak" končí: kapitulací poraženého a nějakým potrestáním, popř. reparacemi, změnami hranic, návratem utečenců, atd. Norimberský proces to - v rámci tehdejších možností - nějak udělal. Pokud se mu to nepovedlo, má být diskutován, atd. Proč se ale po dvaceti letech objevil koncept Holokaustu? Tím spíš, když je z několika stran napadán, např. zda se týká i nežidovských národů nebo Finkelsteinův argument o "holokaustovém průmyslu". (Norimberský proces oproti tomu nijak moc kritizován není. Mj. v něm svědčili i Češi. Rozhodně se dá ve školách podávat výuková verze procesu. U Holokaustu už to tak jednoznačné není.)

Zajímavým hobby pravdoláskařů je
6. obviňování nekomunistů za chození k volbám, které organizovali komunisté, přičemž výsledek byl - podle článku 4 ústavy o vedoucí úloze KSČ - předem znám, stejně jako vítěz u závodů císaře Nerona. Úplná zhovadilost tohoto obviňování obětí by vyžadovala eticko-psychologický rozbor, s přihlédnutím k faktu, že komunisté měly své ozbrojené síly a volby byly beztak nulitním aktem. Nevím, jestli má podobné obviňování obětí v dějinách obdoby, ale přinejmenším dokazuje, že oběti zřejmě tak docela nezvítězily.

Komunisté se uchopili moci ozbrojeným pučem LM, na nějž se vztahoval tehdy platný Zákon na ochranu republiky (1923). Podle něho měli být potrestáni a právo mělo navázat na stav ze začátku roku 1948. Že by s tím byla spousta komplikací, je jasné. Rozhodně by ale nešlo o nějakou retroaktivitu. Naopak, kontinuita práva s komunistickým režimem bylo nejen systémově nečisté řešení, ale ozbrojený puč nebyl zapracován jako základní fakt, s nímž by pracoval prastaro-nový režim.

 

Pokud si tedy pohrajeme se slovy, musíme doufat, že pravdoláskařské trumfy nebudou ani zdaleka znamenat triumfy.


Nepřihlášený uživatel

#53 Re: Proč?

2016-10-29 19:12

#50: - Proč? 

 ".Proč nás prezident napadá a uráží nás jen za to, že nesouhlasíme s jeho chováním, směrem politiky"

vazeny pisateli prober se!! ale verim ze jsi jen jeden z pro-americky zaplacenych pisatelu :)


Nepřihlášený uživatel

#54 Re:

2016-10-29 19:17

#23: -  

 Souhlasím s Vámi.


Nepřihlášený uživatel

#55 Re: Re: Proč?

2016-10-29 19:17

#53: - Re: Proč? 

 tohle je přesně ono, mám jinej názor a hned sem placenej amerikou? Vy jste nikdy neslyšel z jeho úst, že jeho odpurci jsou líný povaleči? Tak já minimálně 500x...Tak se prostě ptám, jak to vysvětlíte kompletní mojí rodině, která taková není...A proč prezident uznává jen Vás a ne taky nás...Nejsem míň občan než jeho volič...


Nepřihlášený uživatel

#56

2016-10-29 19:17

Tomáš Ploc je členem Okresního výboru KSČM v Lounech. Je komunistou s extrémismem v srdci. Odmítá multikulturalismus, zatímco svůj osobní profil na sociálních sítích plní štvavými reakcemi na uprchlíky, proti kterým si severočeský politik notuje s mnoha svými facebookovými přáteli. Mezi ně patří například rasista a antisemita z DSSS Miloslav Jandík, nebo krajně levicový extrémista Pavel Matějka.

S každým kouskem svého textu odhaluje komunista z příhraničí hloubku svého nepěkného Já, s nímž by nesouhlasil ani autor Komunistického manifestu, slovutný Karl Max. Sám pocházel z židovské rodiny a antisemitismem laděné názory by nejspíš nevítal s nadšením. Je krásné, že spolustraník projevil smutek nad odchodem kontroverzního Miloslava Ransdorfa……jen protižidovskou mluvu si mohl nechat od cesty. Antisemitsky se v řadách rudých třešniček projevují milovníci stalinismu. Plni vzteku obviní ze svých selhání staletími pronásledované, aby se posléze mohli cítit většími a mnohonásobně dokonalejšími ...

Tomáš Ploc tvrdí, že “majetek a židovský prachy mají vyšší cenu, než lidskej život”, v dalším facebookovém příspěvku omlouvá komunistické omezování svobody slova: “Komunisté omezovali svobodu slova z ochranných důvodů pro naši zem i pro naivní občany naší země před imperialistickými, vražednými západními státy v čele s USSA.“ Možnám by měl komunista Tomáš Ploc požádat své spolusoudruhy, aby mu také přikázali odtučňovací kúru v podobě zákazu ventilovat své antisemitské myšlenky na veřejnosti. Lidé jako Tomáš Ploc do politiky nepatří a samotná KSČM by měla zapřemýšlet, zda ve svých řadách nemá “škodnou” a nikoli “pouze jednoho ze členů OV KSČM Louny”. Antisemitismus stejně jako islamofobie do společnosti nepatří.

To jen, abyste věděli čí petici podepisujete. Dan Mach

 

Dan Mach

#57 Cenzura?

2016-10-29 19:19

Mohu autora petice požádat o informaci, proč smazal příspěvky č. 4, 19, 34, 46 a zřejmě za chvíli i 56?

Dan Mach

#58

2016-10-29 19:21

Shromáždění k oslavě 28. října na Staroměstském náměstí bylo uctěním výročí vzniku Československa. Proč by se za to měli nějací umělci omlouvat?


Nepřihlášený uživatel

#59

2016-10-29 19:22

to co tady predvadi ta herecka luza a nekteri radoby politici je jiz na to aby lid branil sveho presidenta a s takovymu politickymi nulami se rozloucil nejlepe pri volbach.

Nepřihlášený uživatel

#60

2016-10-29 19:24

Je to do nebe volající co si tyto neumělci dovolí k hlavě státu.Stydím se za ně!

Nepřihlášený uživatel

#61 Re:

2016-10-29 19:24

#58: Dan Mach -  

 do oslav to melo hodne daleko.Jestli si predstavujete oslavu tim ze politicke nbuly aherecka luza bude znevazovat a sproste nadavat presidentovi tak to tedy opravdu mate zkreslene predstavy o slusnosti.


Nepřihlášený uživatel

#62

2016-10-29 19:25

Dobře si pamatuji na rok 89 a to mi stačí.

Nepřihlášený uživatel

#63

2016-10-29 19:28

Dovolují si přespříliš k našemu prezidentovi!!!

Nepřihlášený uživatel

#64 Re:

2016-10-29 19:28

#56: -  

 Pane Mach, víte o tom člověku houby a píšete zde pomluvy. Jste asi horší než on. Uršitě jste pravdoláskař. Znám toho kluka z demonstrací, má dobré názory. Že nazval ty, kterým tleskáte, vulgárně, je jeho věc. Vy prostě nevíte o co tomu klukovi jde a o co jde těm, komu tolik fandíte. Spoustě lidem otevřel oči a lidi se už nebojí nazývat lumpy lumpama. takže tady nerozjíždějte proti němu žádnou akci, protože se akorát odkopáváte. Určitě patříte k těm povalečům z kavárny a jen prskáte, protožer končíte. 


Nepřihlášený uživatel

#65 Re: Re:

2016-10-29 19:34

#61: - Re:  

 když někoho urážíte, tak něčím co není pravda. Neuvědomuji si,že by někdo někoho urážel. Možná o něm někdo řekl, že je to starý tlustý věčně ožralý upocený prase, ale to je přeci pravda ne?:))...Tak jakýpak urážení???

Dan Mach

#66 Re: Re:

2016-10-29 19:40

#61: - Re:  

Jméno prezidenta se na Staroměstském náměstí neozvalo ani jednou, projevy z politiků přednesli pan Petr Pithart a paní Miroslava Němcová. Pana Pitharta poslouchám rád, protože je to chytrý člověk a také protože vždy umí říct i to, co se publiku moc nelíbí. Paní Němcovou moc nemusím. Pak vystoupili také starostové a primátoři a byl zde i pan Brady, který poděkoval panu prezidentovi za to, že mu neudělil ocenění, protože v tom případě by nedostal tolik ocenění, kterých se mu dostalo opravdu požehnaně. A na konci se zpívala česká národní hymna.

Lidé se chovali velmi slušně, nepořvávali, nenadávali a tleskali vždy, kdy si to situace žádala. Vzpomínalo se na velké české státníky, jakými byli Masaryk, Švehla, Beneš a Havel. A také se zmiňoval podíl pana Brady na pomoci Zlínu s rekonstrukcí baťových domů. Pokud se někdo snažil sprostě nadávat, byl svým okolím "umravněn". Byl jsem tam celou dobu a nemám proč si vymýšlet.

Viděl jsem i kousek demonstrace na Václaváku. Ale raději to nebudu komentovat ...

nyx

#67 Re: Proč?

2016-10-29 19:49

#50: - Proč? 

  Každý v míře svého chápání pracuje pro sebe a své zájmy a v míře svého nepochopení pracuje pro toho, kdo zná a chápe více.  


Nepřihlášený uživatel

#68

2016-10-29 19:51

Kdo není slepý a hluchý, komentář nepotřebuje

Nepřihlášený uživatel

#69 Re:

2016-10-29 19:54

#10: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#70

2016-10-29 19:55

Tyhle lidi se pokoušejí neustálým omíláním slova "demokracie" skutečnou demokracii zničit. Používají k tomu taktiku a strategii nacistů a bolševiků. V podstatě jde o otevřený pokus o návrat k totalitě, ovšem mnohem odpornější než jaká tu už dvakrát byla.

Nepřihlášený uživatel

#71

2016-10-29 20:10

Nenechám si radit od cucáka Pytlíka. Bartoška má máslo na hlavě .To se jim to kupuje chalupy a vily, za co??? Taková Anna k ?? bez komentáře a ti známí co se tam objevují 27 let nemá cenu komentovat.

Nepřihlášený uživatel

#72

2016-10-29 20:16

Není co dodat se vším souhlas díky..
doktor

#73 Re: Re: Re: Proč?

2016-10-29 20:18

#55: - Re: Re: Proč? 

Naše politika je rok od roku vulgární víc a víc tak asi tak. U volby prezidenta jsem byl a Zeman dostal hlas, jelikož mi bylo milejší dát hlas jemu než rakouskému knížeti, který se v přenosu pomočí, tomu kandidátu kde jeho otec a strýc byli vyššími důstojníky nacistického Německa. To, že někdo jezdí do Ruska a Číny by neměl být problém. Vždyť s Ruskem i přes sankce obchodují americké firmy, třeba Kamaz má ve vojenských vozidlech řízení palby. A z Číny pochází většina dílů v našich počítačích, mobilních telefonech, tabletech apod. Třeba značka Nike a Adidas mají velkou továrnu na výrobu bot. Omezením demokracie a suverenity státu se spíš bojím, ze strany EU, která svými sankcemi a nařízeními stále častěji omezuje suverenitu členských států ( to co EU dokazuje nebylo nikdy v RVHP ).

Karel Kamalanand Černík
Teplice

#74 Bojkot je fajn!

2016-10-29 20:25

Jo, bojkot, to je fajn nápad, který jste měli mít už dávno. Nejsem sice obránce prezidenta Zemana, já ho nevolil, fandil jsem Táni Fischerové, takže druhé kolo jsem bojkotoval, ale s vaším nápadem docela souhlasím.

Jenomže bojkot filmů z některými herci a filmů některých režisérů má efekt pouze v kině.

Televizi je nutno bojkotovat úplně, nedívat se už na ni a přístroj prodat do bazaru. A, pochopitelně, odhlásit si koncesionářské poplatky. Já televizi nemám, a vůbec mi nechybí. Občas si pustím nějaký film z Youtube, nebo z DVD a to stačí. Nenechte si vymývat mozky televizí !!! Když už bojkot, tak tedy bojkot!

Karel Kamalanand Černík
Teplice

#75

2016-10-29 20:29

Podepište také tuto petici:

www.petice24.com/odvolat_hermanna