Přezkoumání ukončení kněžského působení Jiřího Veselého

Jana Brotánková

/ #52 Re: Re: K prohlášení rady

2016-04-21 18:49

#50: Vítek Večeře - Re: K prohlášení rady 

 Pane Večeře,

připravil jste mě celkem o dost času. Strávila jsem ho totiž tím, že jsem šla větu po větě ve vašem příspěvku a hledala, o čem píšete.

-kydání hnoje panem Kovářem, znevěrohodňování ŘKC, štvavá kampaň, protibiskupská kampaň, protifrantiškovská kapmaň, vláčení faráře F. bahnem, zlý farář F., touha po ptrestání F., zorný úhel evangelíka

O čas jste mě připravil proto, že jsem nenašla k vašim tvrzením žádné argumenty.

Celou situaci vnímám v lidské rovině, kdy je problém otevřeně pojmenovat problém a případně vyvodit sankce. Zde to vychází tak, že je potřeba vyvodit sankce a hledá se problém. To je to mlžení a nenazývání věcí pravými jmény ,mazání článků ze stránek farnosti, kánon se porušil a ve finále neporušil, nepřítomní mše říkají toto a přítomní něco jiného.

Bohužel. autority - čili klérus - vystupují tajuplně, nepřehledně a nesystémově a z mého pohledu toto znedůvěryhodňuje církev.

Zkuste prosím příště každé vaše tvrzení doložit nějakou konkrétní citací nebo fakty. o kterých můžeme diskutovat, takto se nemáme čeho chytit, celý váš příspěvek je založen na domněnkách a nálepkování.

A ještě otázku. Evangelíkem nazýváte toho, kdo chce na přímou otázku dostat přímou odpověď?