Výzva poslancům a senátorům:Zvažte žalobu na prezidenta republiky


Nepřihlášený uživatel

/ #117 Re:

2016-04-02 08:06

#106: -  

 Prvotřídní nacistické prase Jiří Zlatuška je opačného názoru, ten "demokrat" by klidně v rozporu s ústavou zatkl i prezidenta. A to se pořád dokola všichni antizemanovci neustále ohání ústavou:

„Samozřejmě souhlasím s ministrem Pelikánem, ta věc se jevila dosti nepochybnou. Prezident je pochopitelně vyňat z působnosti trestního zákoníku, neznamená to ale, že jeho konání nemůže všechny znaky trestného činu naplňovat, že by nebylo až věcí dalšího šetření, kdo a zda je za konání odpovědný a že nemohly být konány kroky, které s postihem či stíháním konkrétního pachatele nesouvisí, pouze slouží k překážení páchání činnosti v rozporu se zákonem. Přinejmenším přihlížející policisté ovšem měli proti páchání trestného činu zasáhnout bez ohledu na beztrestnost pachatele.

Prezidenta bylo možné odvést, vypnout ozvučení, volat k pořádku, nebo zasáhnout způsobem, který byl nedávno vidět na záznamu zákroku proti člověku, který přešel na červenou – to nejsou kroky, které by musely pokračovat vyvozováním trestní odpovědnosti, pouze by sloužily k nastolení právního stavu. Mohlo být také namístě akci prezidentových antiislamistů rozpustit.“