Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku


Nepřihlášený uživatel

/ #1319

2015-10-09 11:27

Cikán krade dřevo a přistihne ho polesný. „Kam s tím jdeš?“ „To mám krmení pro krávy.“ „Tohle žerou krávy, jo?“ „Co nesežerou, to spálím.“

Fero, Dežo a Imrich si mají rozdělit 5400 Kč. Kolik metrů kolejnic chybí na nádraží? - Jak se říká cikánovi, který má na sobě oblek? Obžalovaný, vstaňte. 

"Táto, dnes jsme se ve škole učili abecedu. A, B, C, D, E... a já jsem uměl i F a G. To proto, že jsem Róm?" - "Ne, to proto, že jsi inteligent." - "Táto, a pak jsme se učili počítat do pěti a já uměl i do šesti a do sedmi. To proto, že jsem Róm?" - "Ne, to proto, že jsi inteligent." - "Táto, dneska jsme se po tělocviku sprchovali a všichni je měli takhle mrňavý, jen já takovou kládu... to proto, že jsem inteligent?" - "Ne, to proto, že ti je jednadvacet."

Nehorázně dlouhá fronta stojících aut na dálnici, slunce pere, až to sere, na obloze ani mráček. Všichni jsou zvědaví,co se tam vpředu děje. Najednou zepředu přijde člověk a postupně vysvětluje vzteklým řidičům: "Cestu zablokovala rodina cikánů a prý, když nedostanou 500.000 korun, tak se polijí benzínem a upálí se. Proto dělám sbírku, aby už ta jejich pitomá blokáda skončila." Jeden z řidičů se zeptá: "A kolik jste už vybral?" "No, zatím mám 16 litrů benzínu, 23 litrů nafty a 62 zapalovačů. Ale sirky už neberu, nemám je kam dávat..." 

Cikánovi se narodil první syn - Dežo. Jde se na něj podívat do porodnice. V přízemí je cedule ´Geniální děti´. Cikán se zaraduje a ptá se, kde leží jeho syn Dežo. "To musíte do čtvrtého patra," radí mu sestřička. Cikán si říká, že s géniem by byly stejně jen problémy a jde výš. V prvním patře je nápis ´Normální děti´. Jde zase výš a v druhém patře je nápis ´Retardované děti´. Jde výš, ve třetím patře je napsáno ´Debilní děti´. Cikán si povzdechne a stoupá do čtvrtého patra. Tam je místnůstka a ne dveřích je napsáno: ´Dežo´. 

Jede bohatý cikán autem a dostane defekt. Vyzvedne auto heverem a sundává kolo. Tu přiběhne druhý cikán, rozbije přední sklo a vytáhne rádio. Ten, co sundává kolo, zařve: "Čo to robíš?" "Ty bereš kolo, já rádio!"