Petice Maršmeloun versus Anežský klášter


Nepřihlášený uživatel

/ #58

2015-04-30 09:33

Dobrý den proč máme v naší zemi vůbec památkáře???? To je nehoráznost co vše pro peníze dovolí postavit tato stavba je prostě hnus v takovém prostředí starého města a v jiných zemích toto nevidíte každá zem si chrání takové klenoty a ještě že nebudou stavět tu hroznou knihovnu, kterou nepotřebujeme v takové hrůze - a tančící dům je taky hrůza do Prahy se takové skleněné studené boudy nehodí - jsme rádi že ten dům na václ.nám obstál je krásný a jistě by prošel jen rekonstrukcí a ten vedle chátrá a čekají až spadne?? nebo ten obchodní dům uprostřed václ.nám.je taky hrůza - opravdu by mě zajímalo kdo takové stavby povoluje je to smutné pro Prahu kterou naši a ve světě mají rádi takovou jaká je a né aby se stavěli takové hrůzy.
My máme dům 4 km od Ladova kraje a rekonstrukce se nám prodloužila skoro o rok.je to přes sto let usedlost nemůžeme ani nic zbourat a udělat to vše jak poručili oni je to zajímavé tedy.
Takže jsem proti takové strašidelné stavbě domu a vůbec se staví všude možně a uvnitř Prahy je určitě volných prostor na kanceláře a bytů -
zdravím s přáním krásného dne a rozumem v hrsti pro památkáře - micková