Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)


Nepřihlášený uživatel

/ #318 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 16:19

#314: - Re

  Souhlasím. Ten kdo podporuje separatismus jak slovy tak činy, jedná proti demokracii všude kde se dá, nemůže čekat schovívavost. Proto jsem proti konvojům NATO, kteří podporovali separatismus v bývalé Jugoslávii, kteří darovali část Srbska albánským narkobaronům, vrahům a teroristům, jen aby se mohli napakovat na tamní privatizaci! Ne zákeřné USA na našem území!

 

Odpověď

Zapoměl jsi na ruskou okupaci  Maďarska , Polska, Československa , zabraní Jižní Osetie, Podněstří Afganistán, Gruzie,ANEXI Krymu a teď východ ukrajiny co přide potom?Američan podepsali budapešťské memorandum a teď je začli plnit vycvikem a materialní pomocí ukrajincům .Narozdíl od ruska to ukrajinu destabilizuje jak se dá!    

Jugoslavii sem vůbec nepleť tam se lidí nenáviděli desitky let.Tuďíž bylo potřeba je dád od sebe. A navíc  tam nikdo, nevyhalšuje staty jako třeba nova america a podobné žvásty.Ale ukrajinci spolu vycházeli dobře než přišli zelení mužíčci a putin s rublikama a začla válka a novorusko je na světě. Jo a už vůbec netvrď že svoboda je naobtíž.Pkud ,řikam pokud se ti ztýzká po socialismu  zajeď si do ruska na 5 let nebo KLDR a tak podobně.A ony ťe ty agitačky přejdou.NATO jsme MY!A MY Jsme aliance obranná , ne útočná. Jestli ťi to ještě nedošlo.

NE průjezdu nočním vlkům!!!