PETICE ve věci výběrového řízení na post ředitele Divadla Radost

Zbratislavskej

/ #4 Historie se opakuje - LIDÉ BDĚTE!

2015-04-12 12:44

Matěj Hollan vyhlásil  veřejně v médiích svůj odchod, pokud pan Peška obhájí svůj post. Už se tak stalo - tak prosím, jsme v očekávání, že pane Matěji Hollane, splníte svou veřejnou proklamaci a co nejdříve odstoupíte z veřejné funkce!!! Odvahu!!!

A pokud bude překrucování legislativních norem pokračovat, a to za podpory primátora města Brna, je na místě otázka, zda by neměl odstoupit i on!

Jen silní mají být v čele! Rado města Brna, byli jste zvoleni lidem - tak poslyšte hlas lidu! Vaši předchůdci na radnici také nedělali vše správně (kulantně řečeno), co si budeme namlouvat, ale TAKHLE OKATĚ A SOTVA PO ZVOLENÍ - toť prvenství této koalice!!!

Lidé řekli ANO  straně ANO, a nyní žádají ANO potvrďte podle všech dosavadních pravidel současného ředitele pana Pešku, je čas lidem to volební ANO  vrátit a říci ANO! ANO stavíme se na stranu lidu, práva a  vítěze!  ANO vítěz  je vítěz - nikoli poražený! ANO divadlo je divadlo - nikoli sociální institut.

ANO, je nám známo že: "Za kabátek populismu lze skrýt jak černý, tak bílý rasismus. A péče a ochrana o svěřený majetek (kterou má ředitel příspěvkové organizace v povinnosti) pak nemůže být breztrestně hanobena populistickými výroky Matěje Hollana."

Pláče-li v novinovém článku Matěj Hollan na překroucenými výroky pana Pešky, dalších 50 lidí (svůdků) plakalo, nad nekvalitou a neprofesionalitou uchazečů o místo ředitele DIVADLA RADOST a pak plakalo ještě víc nad neomaleností, se kterou je postupováno při výběrovém řízení! 

Budou takto po zásluze za douholetou kvalitní činnost ponižováni a pranýřováni všichni dlouholetí ředitelé kulturních příspvěkových organizací v Brně? 

ŽÍT či NEŽÍT BRNO?  Vracíme se zpět před Sametovou revoluci? LIDÉ BDĚTE!!!!!!!!! Historie se opakuje.....