Petice za podporu Miloše Zemana

Roman Skácel

/ #629 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 22:47

#624: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nesouhlasím s Vámi v tom, že by byl prezident předem připraven s nějakým záměrem být ve vysílání rozhlasu vulgární, za těchto okolností by se politik jeho formátu nějak šikovně musel pojistit (nejlépe přímo v rozhlase, nebo napsat dokument předem, že se chystá nějaký záměr realizovat), aby takový důkaz někdo důvěryhodný mohl zveřejnit co nejdříve po vysílání. Kromě toho by ho neomlouvalo ani to, že byl předem připraven vulgarismy do rádia říci. To, že se odmítá omluvit veřejně za své nepřístojné chování považuje za bezchrakternost a povýšenost.

Nesouhlasím s Vámi v tom, že vulgární komentář jakéhokoli díla od kohokoli, i kdyby byl jinak oprávněný, není urážkou toho díla. Toto hodnocení není vůči Služebnímu zákonu ani oprávněné (což mi v dohledné době potvrdí Ústavní soud svým výrokem), ani vhodné, od prezidenta je pak urážlivé. Poslanci si to jistě rádi nechají líbit, obyčejní lidé, jako já to ale akceptovat nemusí.

Nesouhlasím s tím, že prezidenta ovládá Lukoil, dokud to neprokážete. Do té doby než předložíte důkaz Vás považuji se vší vážností za lháře.

Uznávám, že vzhíží k Putinovi, jako kdysi vzhlížel k W.Churchillovi. To jsou ty paradoxy...

U nás na Moravě se říká: Při pití mnohém, rozume sbohem...