Petice za podporu Miloše Zemana

Roman Skácel

/ #525 Re: text petice je nesmyslný

2014-11-09 08:44

#253: Jirka - text petice je nesmyslný 

 Zdravím Jirko, jen bych k tomu obecně dodal, že by pro tuto zemi bylo mnohem přínosnější, kdyby se pan Zeman snažil co nejpoctivěji vykonávat raději svůj úřad. A až ve volných chvílích se vyjadřoval k tomu ostatnímu, co ho zaujme. Dělat to naopak znamená, že pak na skutečné povinnosti už nezbyde dost energie a podle toho to taky vypadá nejméně z mého pohledu.

Mám nejen dojem, že ho více zajímá vše jiného, než je skutečný náplň jeho funkce, on přece není žádný kladeč věnců, proč by měl předávat profesůry, když to hravě zvládnou rektoři VŠ, proč by naslouchal obyčejným lidem, když Pussy Riot jsou přeci šťavnatější (a kritizují jako jedny z posledních v Rusku Putina), proč by přemýšlel nad tím co nažvaní v Číně a k problematice na východní Ukrajině, proč vlastně? Proč by nepodporoval Rusko, kde jen může, když EU přitom kroutí hlavou?

Proč by se jako deklarovaný apolitický prezident nepletl do vnitřních věcí jiných stran, především pak ČSSD, které pár na záda ještě dluží?

Proč se chovat jako prezident republiky důstojně a moudře? Proč, když to jde i jinak, třeba stupidně a vulgárně, hrubiánsky a s okatě přeháněným opovržením proti všem svým odpůrcům?

Nebo právě proto se tak chová, že je nepostižitelný?

Každý ať si to zodpoví sám a u příštích voleb se dobře rozmyslí, komu dá hlas.