Petice za podporu Miloše Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #86 Re:

2014-11-06 14:38

#2: Eva Barešová -  

 1) On to ukázal průzkum po volbách, kdo koho volil (například je zajímavý ukazatel vzdělání). Prezident dnes rozsévá nenávist mezi "dolních deset milionů" a "pražskou kavárnu" (to je ta stabilizace společnosti, rozeštvávat?). A kdo je pražská kavárna - ten kdo bydlí v Praze, pracuje 10-12 hodin denně aby se uživil, a nenevolil Zemana?

2) Pussy neznamená to co prezident tak slastně několikrát vyslovil, a texty Pussy Riot se těmito slovy rozhodně nevyznačují, na to stačí google.Výrazy v projevu byly jen a jen potřebou prezidenta udělat skandál.

3) Nevidím nic hrdinského na tom vypálit sprostá slova do éteru ČRo. A rozhlas měl měřit stejným metrem každému, tak je to normální ve vyspělých demokratických společnostech. To že je někdo prezident ho neopravňuje k porušování společenských pravidel, kdyby někoho okradl, tak by se to také přehlíželo, protože jde o vrchnost? Kultivovaná společnost se vyznačuje dodržováním pravidel, ne jejich ostentativním ohýbáním podle vlastní potřeby.

4) Asi nemáte děti, když Vám nevadí, že se takto vyjadřuje prezident, který má být společenským a morálním vzorem. Ztím vidíme jen jeho nenávist vůči Schwarzenberkovi, Kalouskovi, a těm kteří ho nevolili. To není ukazatel velkorysosti..

5) Je důvodné se domnívat, že prezident je po mozkové mrtvici. Je nohy jsou postižené problémy s prokrvením. Bohužel z lékažského hlediska je-li takto postižena jedna část těla, jsou s jistotou postiženo celé tělo. To by prezidenta omlouvalo v případě, že by jeho zdravotní stav Hrad popravdě přiznal. Zatím ale lžou stejně jako lhali komunisté o Stalinovi, leninovi, Gottwaldovi atd..