Otevřený dopis bývalému členu SNB a poslanci KSČM Z. Ondráčkovi

Bubun
Nepřihlášený uživatel

/ #66

2014-09-23 13:26

jak je možné, že naše společnost žije v takovém právním rozporu už tolik let ?
Máme zákon o nezákonnosti Komunistické strany a jejím zavrženíhodném způsobu vlády nad naší zemí a přitom žádná právní norma neznemožňuje temto lidem do dnešního dne účastnit se vrcholového rozhodování o naší zemi .
Co dělají právní kontrolní orgány naší země - Nejvyšší soud a Ústavní soud , že nezakročí , ani neupozorní poslance a senátory a nepožadují od nich nápravu tohoto právního rozporu.
Když řidič usmrtí z nedbalosti osobu, je mu ze zákona několik let zakázáno řídit vozidlo. Tito lidé se z vlastní vůle a cílevědomě účasnili na ekonomickém, společenském a i fyzickém a duševním likvidování tisíců spoluobčanů vlastního národa a není jim po tom všem zakázáno účastnit se rozhodování o naší zemi a tím i o našem národu. A že má pan poslanec Mlátička pocit urážky od poslance Kalouska ? ....  no on už pan herec Smolík přece říkal : ..,, zločin zpáchaný na tyranu není možné chápati jako zločin  " ... i když v tomto případu bych více myslel , že poslanec Kalousek pouze , ne věci , ale člověka nazval pravým jménem .