Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Necipujtenas.CZ

/ #739 TOP 09 a Piráti: Stop vynucování čipování! ČR

2014-08-18 15:03

Společenství webu Necipujtenas.CZ oslovilo před letošními říjnovými komunálními volbami zástupce řady politických stran/hnutí. Předložilo jim k vyjádření otázky, které zajímají občany Ostravy: lidé chtějí znát odpovědi/řešení nabízené jejich budoucími zastupiteli.

Již minule se mohli naši čtenáři seznámit s názory zástupce Sdružení nezávislých kandidátů „Polančané pro Polankua Strany svobodných občanů (Svobodní) v článku publikovaném na adrese http://www.necipujtenas.cz/clanky-publikace-texty/svobodni-pro-svobodu-a-nezavisli-pro-cipy-cr.aspx .

Dnes Vám pro změnu přinášíme exkluzivní rozhovor s Váženým panem Karlem Fuzikem (člen České pirátské strany /Piráti/ a někdejší předseda Místního sdružení Pirátů Ostrava) a Váženým panem Ing. Jaroslavem Mourečkem (zastupitel TOP 09 v městském obvodu Ostrava-Jih a místopředseda ostravské Regionální organizace TOP 09), kteří se rozhodli otevřeně reagovat na dotazy s tématikou nezákonného vynucování implantací cizích elektronických předmětů do živých těl zvířat (čipování) a souvisejících tlaků na prolamování ústavně chráněných přirozených práv/svobod.

Výsledkem je podnětné srovnávací interview: Překvapivě ukazuje, že i v Ostravě existují neohrožení ´šampiónodpovědné občanské svobody - jen zatím neměli prostor pro své vyjádření. Pánové Fuzik i Moureček se v rozhovoru níže prezentovali jako politici s pochopením pro svobodomyslné voliče, jejich rodiny, přátelé/známé a pro bytostnou touhu člověka klidně žít/dýchat bez zásahů moci výkonné nebo jakéhokoliv vlivného papaláše s mocenskými choutkami otravovat a komplikovat lidem jejich už tak těžký život. Zároveň oba dva politici veřejně deklarovali: rádi by občanům nabídli celou paletu možností, jak se mohou kdykoliv podílet na správě své obce. 

Našim čtenářům - především Vám voličům - z celé České republiky i zahraničí se tak dostává do rukou další ukázka ideového světa ostravské politické reprezentace a hlavně předvolební klíč k tomu: pro koho na podzim 2014 hlasovat. Občané Ostravy mohou díky tomu zjistit, které osobnosti by po svém zvolení dokázaly vhodným způsobem v zastupitelstvech navzájem spolupracovat za účelem obhajoby ideálů svobody + zachování přirozených lidských ústavních práv/svobod.

Celý rozhovor je k dispozici ZDE: http://www.necipujtenas.cz/clanky-publikace-texty/top-09-a-pirati-stop-vynucovani-cipovani-cr.aspx