Petice za domácí porody a poskytování péče porodními asistentkami

rodit samy, známé prostředí

/ #86 Re: Re: Re: Ještě k číslu 10

2014-03-01 01:27

#67: Milena - Re: Re: Ještě k číslu 10

rozhodování: lidé, kteří brání jinému člověku v seberozhodování (rodičce), budou bránit v seberozhodování i miminku. Jsou to lidé (nebo spíš antilidé), kteří nechápou, že i miminko má seberozhodování. Miminko takové věci chápe, i když se vám to nezdá.

Volbu pooloh u porodu volí miminko spolu s maminkou...jeho hormony jí vyplavuje do těla a mozek matky vše vyhodnocuje. bohužel navenek to vypadá jako pocity trapnosti a nudy, a tak "profesionálové" musí rvát za páky.§§§§§§§ Jinak u normálního porodu je běžné v první porodní době polohu změnit tak 40x, u druhé tak 3x, přičemž se opakují ty jisté polohy např. ob 4kontrakce apod. Každá žena to má jinak. Ženy prosim vás už nikdo nerodte v leže, když vám řeknou že musíte ležet, nebo že je něco lepší, pr´dte na ně a řiďte se podle sebe, klidně se opřete jak potřebujete, pro rození jsou nejlepší jakákoliv poloha kdy je trup svisle nebo aspon šikmo nad 45°. Při porodu v leže máte vagínu dokopce, poněvadž míří doprostřed směrem od kostrče, že.)))

Nesmyslné!!!!!! a nepřevídatelné odepření pohodlí je kontraindikací, porod se zastaví nebo zpomalí. (maminka si myslí že se něco děje.) když serete taky vás nikdo nepošle lehnout.

Dále: Mimino si vybírá být s maminkou, max. vzd. délka pupeční šńůry. a to právě první tři dny.