Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Necipujtenas.cz

/ #345 "Studentka uspěla: Čipování zrušeno! USA"

2013-07-31 17:35

Krátce z obsahu článku: "Web Necipujtenas.cz již ve svém minulém článku informoval o příběhu statečné křesťanské studentky z amerického Texasu, která podstoupila společně s rodinou řadu útrap včetně vyloučení ze střední školy („John Jay Science and Engineering Academy“) v městě San Antoniu: To vše kvůli svému odmítnutí bezohledně nařízeného povinného „čipování“ formou identifikačních průkazek s RFID čipy.

Hodnoty jako věrnost Bohu v praktickém/reálném životě, nutnost zachování šance na uplatnění výhrady svědomí a přirozených práv/svobod byly pro výše uvedenou dospívající slečnu daleko důležitější než hrozby/ostrakizace ze strany vedení akademie a představitelů 4. největšího texaského školního okrsku („Northside Independent School District“).

Obhajobu kauzy Andrey Hernandezové, která se nakonec dostala až k soudu, si vzal na starost americký prestižní „Rutherfordův Institut“ („The Rutherford Institute“) a jeho špičkoví právníci.

President Rutherfordova Institutu pan John W. Whitehead ocenil zásadovost dospívající křesťanské dívky i jejich nejbližších, ochotu přinášet osobní oběti a vyjádřil zároveň své přesvědčení o důležitosti mírového/legálního/občanského odporu v opravdu důležitých otázkách pro celou naši společnost a západní civilizaci. Uvedl v této souvislosti, že:

Rozhodnutí „zástupců texaské školy ukončit RFID program určený ke sledování studentů je důkazem toho, že jsou Američané schopni docílit změny, pokud se danou záležitostí intenzivně zabývají a nebojí se veřejně projevovat své nesouhlasné názory.“ „Na příkladu Andrey Hernandezové a její rodiny lze krásně dokumentovat, že nejlepším způsobem jak zajistit aby vás vládní úředníci vyslyšeli, spočívá v tom, že se nikdy nevzdáváte, nikdy ani o kousek necouvnete a nikdy se nenecháte umlčet i když vše vypadá naprosto beznadějně.“"

Celý článek k dispozici zde: http://www.necipujtenas.cz/clanky-publikace-texty/studentka-uspela-cipovani-zruseno-usa.aspx