Petice proti sloučení Masarykova gymnázia a SZŠ Vsetín

Miroslav Urubek

/ #26 Re: Re: Re: Petice sloučení Masarykova gymnázia a SZŠ Vsetín

2013-04-20 18:03

#23: Mgr. Pavel Hrnčiřík - Re: Re: Petice sloučení Masarykova gymnázia a SZŠ Vsetín

Milý Pavle, vždycky jsem si myslel, že číslům rozumíš :-) Pokud ano, musíš přece vědět, jak dopadlo hlasování PEDAGOGŮ na gymnáziu, tak tady, prosím, nešiř nepravdivý údaj, že většina byla pro. Výsledky hlasování visely čtrnáct dnů ve sborovně i s podpisem pana ředitele! Tak proč ta lež? Z jakého úhlu pak nahlížet na tvá ušlechtilá slova o demokracii? ;-) Jestli ale čteš noviny (ve kterých se tato dezinformace také objevila) pečlivěji než sdělení ředitele školy, nemohl sis nevšimnout  čtvrtečního článku (18.4.) v Mladé frontě, kde je jasně formulován názor ministerstva školství proti slučování škol, výslovně gymnázií.

K argumentům, které uvádíš pro slučování, mohu dodat jediné: Proč ve srovnatelně velkém městě - Kroměříži - mohou nezávisle na sobě existovat gymnázia DVĚ, o dalších, samostatných středních školách nemluvě? Proč si jinde dokážou existenci svých škol na kraji obhájit? V čem je Vsetín horší?!

Pavle, nehodlám tady s tebou diskutovat, to můžeme ve škole, byl bych jen rád, kdybys TADY opravil své tvrzení o většině či menšině při hlasování pedagogů u nás na gymnáziu. Pokud máš odpověď na podstatně jinou situaci v Kroměříži, rád si ji přečtu. A určitě nejen já :-)