Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP

/ #2471 Od MIPa

2013-03-05 18:42

#2460: - Pro MIPa

I když se to zdá marné, zkusím to po stoprvé, snad komunistický blb jednou pochopí... TATO DISKUSE SE VEDE NA TÉMA, ZDA KOMUNISTICKÉ KREATURY A GRÁZLOVÉ, VŠELIJAKÉ BABOROVÉ, KUČEROVÉ, SLOUPOVÉ MAJÍ ČI NEMAJÍ DOSTAT ZASE „PŘÍLEŽITOST UKÁZAT“ CO DOVEDOU. JAKO BY TOHO UŽ NEUKÁZALI AŽ BĚDA (BĚDA TÉTO ZEMI A TOMUTO NÁRODU). Já zde říkám rozhodně NE, UŽ NIKDY VÍCE a dokládám to argumenty. Bolševičtí blbci,kteří mají názor opačný, nemají ovšem argumenty žádné a tak – nadávají MIPovi, ano, nevyvrací jeho argumenty, jen prostě a sprostě spílají. Ale ať, jen si na mne zanadávejte, nechat mne sebrat, takhle ráno kolem čtvrté hodiny, estébáky zatím nemůžete. Ani mne vyhodit z práce nebo mi odebrat důchod (což všechno byly metody komunistické diskuse).

Ovšem teď jsem vyzván odpovědět, jak jsem já aktivně bojoval proti komunistickému svinstvu. Souvislost s rudou babou Baborovou či jejími soudruhy, komunistickými gestapáky, zde chybí, zato se dá jednoduše odpovědět „a co je ti do toho“. Ale nežď. Jsem ochoten odpovědět, estébáček si asi potřebuje doplnit spis, který na mne vede. Ale s jednou podmínkou: že mi on nejprve odpoví na pár otázeček. Otázeček, na které mi, díky své vlastní komunistické debilitě skvěle nahrál (že by nahrával proto, že je stejných názorů jako já, nevěřím).

Tak tedy popořádku, jak to ve svém rádobyvtipném příspěvku vyjmenovává:

  1. proč v komunistickém režimu vlastně nebyly banány (nebo lépe, byly jen ve speciálních obchodech pro stranickou nomenklaturu)? Když jsme navíc měli „přátele“ v zemích, kde banány rostou a do kterých se, na úkor naší vlastní životní úrovně, cpaly zbraně a peníze na protiimperialistický boj horem dolem?

  2. proč jsem musel, chtěje banány (a třeba svobodu) prchat, třeba přes Dunaj ve člunu (nebo lézt přes dráty, kde číhali péesáčtí pacholci Kučeta a Sloup ,aby mne mohli zezadu odstřelit), když naše socialistická vlast dávala svým občanům (nebo vězňům ?) údajně nejširší možnou svobodu?

  3. proč jsem musel opisovat „zakázané“ knihy a jak to, že v nejsvobodnějším společenském řádu lidských ději mohly vůbec existovat nějaké zakázané knihy?

  4. proč lidé v socialistickém státě, kde byla pro každého práce a další sociální „jistoty“, museli pracovat na místech HLUBOKO pod jejich schopnosti a kvalifikaci, za trest (ač nikdy neodsouzeni) – třeba v té kotelně?

  5. proč se kradlo (a korumpovalo) v rozsahu, který dějiny lidské společnosti zřejmě dosud nepoznaly? V které jiné společnosti než socialistické mohlo vzniknout lidové přísloví „Kdo nekrade okrádá svou rodinu“? Kde i jeden z největších komunistických velikánů, soudruh Brežněv, klidně veřejně prohlásil, a považoval to za normální: „Víme jak se to dělá, dva pytle pro kolchoz, jeden pro sebe“. Socialistická společnost zlodějů? (Následky této socialistické morálky, tohoto „nového“ socialistického člověka, vychovaného komunisty, neseme dodnes a poneseme ještě dlouho).

Až mi estébácký blbečku – nebo kdo se skývá za tímto „nepřihlášeným“ – odpovíš na tyto otázky, odpovím i já tobě. Jen jako závdavek ti dnes sdělím toto: rozhodně jsem nedělal (nebo se tupě na tom pasivně účastnil) komunistická svinstva jako v „lepším“ případě soudružka Baborová, služka zločinecké organizace a křoví kdejakého komunistického svinstva, nebo, v případě horším, se angažoval ve vysloveně zločineckých organizacích, STB nebo PS, jako komunističtí grázlové Kučera nebo Sloup.

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...