PETICE PROTI NESPRAVEDLIVÉMU ZRUŠENÍ PŘÍSPĚVKU INVALIDŮM
Re: Upozornění pro ty kdo petici zastupují !
Stat, ktery nedokaze se postarat o seniory, hendikepovane,lidi ktery se dostali do spatne zivotni situace ne svoji vinou,nemocne deti,atd. je spatny stat(politici).
Re:
postizene politikovo ditko nebude na tom spatne,on totiz pan politik zaplati mu lecbu, nejlepsi nemocnici a nejlepsi peci jen s uplatku...
Re: Re: Upozornění pro ty kdo petici zastupují !
#203: - Re: Upozornění pro ty kdo petici zastupují !
V příspěvcích (komentářích) již tato informace (výtka) byla.. Víme.. i když je adresována na pana Drábka, tak nyní automaticky přechází na stávající ministryni. Takže tato petiční listina je platná a bude předána na MPSV po nasbírání potřebného počtu podpisů.
???
Re: I já jsem invalida a lid to nezajímá ! Podpořte prosím mou petici
#7: Requiem13 - I já jsem invalida a lid to nezajímá ! Podpořte prosím mou petici
Včera rudej,modrej dnes,zřejmě zloděj z ODS.
Re: Re: I já jsem invalida a lid to nezajímá ! Podpořte prosím mou petici
#217: Halba - Re: I já jsem invalida a lid to nezajímá ! Podpořte prosím mou petici
Chápu vaši situaci ale děti by rozhodně neměli trpět vaše trpkost mě bolí ale taky zaráží chcete dítěti sebrat radost života .
Re: I já jsem invalida a lid to nezajímá ! Podpořte prosím mou petici
#7: Requiem13 - I já jsem invalida a lid to nezajímá ! Podpořte prosím mou petici
Raději zpět totalitu než lidí bez zkrupulí .jsem více jak čtyři roky bez práce a to sice nejsem invalida možná bych aspoň měla možnost práce jelikož dnešní firmy zaměstnávají jak jsem zjistila invalidy a důchodce nemusí jim tolik platit a ještě dostanou hodně peněz za zaměstnání takového člověka od státu já nedostávám nic a přesto bych dítěti nikdy neodmítla pomoc ,nejsem pro žádnou politickou stranu tak že to není politický tah jsem matka která má dvě děti a kdyby se dostali do takové situace a potřebovali takovou pomoc a já ji nemohla zajistit byla bych moc ráda kdyby se našel někdo kdo by pomohl a já bych pomoc mohla nějak oplatit.
Re: Ano...
Ano petice vznikla v době působnosti ministra Drábka, nyní automaticky přechází na paní Mullerovou a jen hmotně získáváme podpisy, abychom mohli petiční archy předat na MPSV na petiční výbor.
Je platná .. děkujeme za komentáře
Re: Re: Irena Schonweitzová
#4: Irena Schonweitzová - Re: Irena Schonweitzová
Bude to tu za chvilku jako na ukrajině, je to velice smutné!
Lidé vyhrávají žaloby na MPSV!
| This discussion has been closed. |