MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Omyl vážený, velký omyl. Však vy ho podvědomě asi taky moc nemusíte mluvíte-li o něm jako o Zemanovi a ne jako o panu presidentovi. To je zase můj dojem.
je známou, životem a dějinami mnohokrát potvrzenou skutečnosti, že nikdy neodsuzuje lepší horšího, ala vždy jen ten horší lepšího a znova se to v plném rozsahu potvrzuje.
popisy !
Lidi na petici je asi třista neověřených podpisů, musíte svůj podpis potvrdit v e-mailu, který vám přijde, jinak je podpis neplatný !!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#7823: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Kdo drží fangli gaunerovi, je gauner. To pochopí i absolvent University U Floriána na Masarykově třídě v Kladně.
Pozn.
(Universita U Floriána se říká tamní pomocné škole.)
Re: Re: Re:
Zde to bude stačit, ono jde o obsah poněkud více, než o formu a dále zde nejde ani tak o mě, jako o pana Zemana, což zajisté víte, pročež se snažíte téma odvádět ke mě.
Ale nebude to moc Vašemu kamarádovi Zemanovi platné, ztrácí body po každém svém výroku a činu.
P.S. Moji češtinu přežijeme všichni, Zemanovy eskapády jen stěží bez následků, víme...?
Re: Re:
Kdyby byly ve Vámi kritizovaném příspěvku tři pravopisné chyby v každém slově a pisatel hrubě a vulgárně psal o panu presidentovi Zemanovi, pěl byste ódy nad jeho moudrostí...
Když ale napíše svůj názor s překlepem , který nikomu nevnucuje a tento názor se s Vaším názorem neshoduje, hezky humánně - po havlovsku jej zde urážíte...
Jste všichni stejní....havlovi pohrobci - morální devianti...
Koláž
Pokud tu koláž pan Zeman viděl, není se co divit jeho blábolům.
Re: Re: Re:
Od vás to sedí, cituji váš příspěvek z nedávna?
Všimněte si, jak u těch stoupenců věčně pomočeného pana knížete kulhá Čeština na všechny čtyry...
Ohýbáte si to prostě, jak se vám to hodí, že...
Re:
Tak to máte pěkné známé, když neberou volbu prezidenta jako velmi vážnou věc ale " srandu ". Smějí se i teď ?
| This discussion has been closed. |
Re:
#7777: -
lidi vzpamatujte se, vždyť jste jenom nástrojem štváčů a plní zloby, že ve volbách nepřešel váš trapný kandidat a přitom Zemanovi nesáháte ani po kotníky!